Quantcast

Minimax uvede Hotel pro mazlíčky

| redakce | tisk | názory

Na strategickém rohu rušné ulice se nachází místo, které je rájem pro domácí mazlíčky a jejich majitele. Hotel pro domácí mazlíčky provozovaný charismatickým Robinem a jeho čtyřmi neodolatelnými společníky - toulavým kocourem Nainai, perskou kočkou Vicky, štěnětem Lili a morčetem Bubu, představuje revoluční koncept ubytování pro domácí mazlíčky.

Toto místo není jen obyčejný hotel, je to centrum, kde se snoubí moderní technologie a hluboká láska ke zvířatům, aby poskytly tu nejlepší možnou péči.

Nahlédněte do tohoto láskyplného místa i vy a připojte se k domácím mazlíčkům od 14. března v 17:00 hodin na televizní stanici Minimax.

Minimax přinese Hotel pro mazlíčky (foto: AMC)
▲ Minimax přinese Hotel pro mazlíčky (foto: AMC)

Robin a jeho tým vědí, že každý domácí mazlíček je jedinečnou bytostí s vlastními potřebami a osobností. Proto Hotel pro domácí mazlíčky nabízí širokou škálu služeb a aktivit, které jsou navržené tak, aby jim vyhovovaly. Od hi-tech zařízení pro monitorování zdraví a pohody až po personalizované hrací zóny, které stimulují tělo i mysl, je vše připravené tak, aby se každý mazlíček cítil jako doma.

V Hotelu pro domácí mazlíčky je každý detail promyšlený s láskou a péčí, kterou Robin a jeho tým vkládají do každého aspektu své práce. Tento unikátní projekt poskytuje domácím mazlíčkům nejen bezpečné a láskyplné prostředí, ale také slouží jako vzor pro majitele zvířat k tomu, jak poskytnout tu nejlepší možnou péči svým chlupatým členům rodiny.

Hotel pro mazlíčky nabízí nejen úkryt a zábavu pro domácí mazlíčky, ale také slouží jako platforma pro vzdělávání dětí v oblasti péče o zvířata a vede je k zodpovědnosti.

zdroj: AMC

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články