Quantcast

iKO Media Group spouští platformu eCLUTCH na 16E

| redakce | tisk | názory

Společnost iKO Media Group rozšířila spolupráci s francouzským satelitním operátorem Eutelsat a na pozici 16°E, kde je zaparkována družice Eutelsat 16A, spouští pro Evropu, Střední východ a Afriku novou satelitní platformu eCLUTCH.

Platforma, která byla spuštěna na pozici 16°E, Eutelsat Hot Bird 13°E a 7°W/8°W, zpočátku zahrnuje 10 kanálů věnovaných eSportu a hrám. Další programy budou do nabídky zařazeny již brzy.

Očekává se, že do roku 2028 trh s eSporty zasáhne po celém světě 856 milionu uživatelů a miliony diváků si naladí programy při hraní svých oblíbených her. Tradičně distribuovaný obsah prostřednictvím streamovacích platforem a sociálních médií společnost rozšíří obsah přes satelit a zajistí nový hybridní distribuční přístup k eSportům.

Začlenění satelitního vysílání do své distribuční strategie rozšíří iKO Media Group dosah kanálů do milionů domácností a umožní vysílatelům a televizním platformám zacílit na nové diváky a přinášet jim nový obsah, který byl pro ně nedostupný.

Novou službu si již vybrala přední albánská platforma placené televize DigitAlb na pozici 16°E pro rozšíření nabídky obsahu a přilákání nových abonentů.

Generální ředitel DigitAlb, Eglinor Ramaj, o novém paketu řekl: „Spuštění tohoto paketu kanálů s eSporty nám pomůže přilákat nové demografické skupiny publika. Jako zavedená televizní platforma je DigitAlb schopna zajistit větší sledovanost kanálů s eSporty, přičemž tyto kanály nám pomohou přilákat mladší digitálně orientovanou demografickou skupinu, které můžeme nabídnout vysoce kvalitní zážitek na velké obrazovce pro jejich vášeň pro eSport.“

technické parametry - Ginx TV HD, Bigg TV HD, ESR24 HD, Senemedia HD:

• Eutelsat 16A (16°E), freq. 10,721 GHz, pol. H, SR 30000, FEC 3/5, DVB-S2/8PSK, CA Conax

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články