Quantcast

TechniSat SkyStar USB 2 HD CI vítězem testu

| redakce | tisk

Britský magazín What Satellite and Digital TV provedl test několika HD PC satelitních tunerů. Výsledky testu byly zveřejněny v červnovém vydání a vítězem se stal receiver TechniSat SkyStar USB 2 HD CI, který je řešením příjmu digitálního TV vysílání na noteboocích a počítačích.

TechniSat SkyStar USB 2 HD CI je vhodný pro příjem standardního vysílání i stanic ve vysokém rozlišení (HDTV), včetně možnosti rozšíření o příjem placených programů. TechniSat SkyStar USB 2 HD CI umožňuje příjem DVB-S a DVB-S2 standardu, příjem TV a rozhlasového vysílání ze satelitu.

Přijímač podporuje funkci timeshift, dále možnost záznamu pořadů na PC nebo notebook, EPG a teletext. Zaařízení podporuje také DiSEqC 1.0.

Magazín si povšiml rychlého proskenování transpondérů na satelitech Astra 2 / Eurobird 1 (28,2°E/28,5°E) a také vysoké kvality obrazu ve full-screen módu. Kladně byla ohodnocena i beta verze nového software DVBViewer TE2. Finální verzi je možné nyní stáhnout ze stránek Technisatu.

Kromě tohoto ocenění byl TechniSat SkyStar USB 2 HD CI vítězem testu v Satvision 08/2008 a "Hardware Top Product" na Hardware.net.





Reklama




Vybrané články