Quantcast

SkyStar S2 nová PCI karta od Technisatu

| redakce | tisk

Firma Technisat uvedla na trh novou PCI kartu pod označením SkyStar S2. Karta je určena zejména pro příjem datových služeb o velkých rychlostech ze satelitu a dále signálů v normách DVB-S a DVB-S2.

Karta Sky Star S2 rozšiřuje nabídku produktů Technisatu o další počítačovou komponentu, která přináší vynikající výkon pro vysokorychlostní internet ze satelitu. SkyStar S2 je 5V/3,3V Universal PCI karta s vysokovýkonným procesorem FLEXCIPIIB a podporou DVB-S2. Na CD-ROMu je dodávána aplikace Server/Setup4PC a drivery NDIS a BDA. Na internetových stránkách Technisatu je možné stáhnout i ovladače pro operační systém Linux.

SkyStar S2 nová PCI karta od Technisatu
▲ SkyStar S2 nová PCI karta od Technisatu

Karta pracuje na počítači, kde je k dispozici PCI slot. Zapotřebí je 30 MB volného místa na HDD a počítač musí splňovat minimální hardwarové nároky - Pentium III 700 MHz se 256 MB RAM a operační systém Windows 2000 Professional/Server (Service Pack 4 nebo novější), Windows XP Home/Professional (vyžadován Service Pack 2), Windows XP Professional x64 (s doporučeným Service Pack 2), Windows Server 2006 (x84, x64) nebo Windows Vista x86/x64. Ve Windows je nutné mít i prohlížeč Internet Explorer 6 nebo novější.





Přečtěte si také

Reklama




Vybrané články