Quantcast

CANAL+ Sport začne vysílat stále populárnější padel

| Tisk

Po nejsledovanější fotbalové ligové soutěži na světě, Premier League, a turnajích ženského profesionálního tenisového okruhu WTA rozšiřuje CANAL+ Sport svou programovou nabídku v České republice a na Slovensku o další sport.

Od středy 6. března do pátku 8. března přinese divákům na stanicích CANAL+ Sport 3 a CANAL+ Sport 4 přímé přenosy čtvrtfinálových, semifinálových a finálových klání žen a mužů z prvního letošního podniku nejvyšší kategorie Major na okruhu Premier Padel Tour. Ten se před touto sezónou sloučil s druhým padelovým okruhem World Padel Tour, a nyní tak sdružuje všechny nejlepší hráčky a hráče z celého světa. Experti předpokládají, že tato sportovní fúze pomůže ještě dynamičtějšímu rozvoji sportu, který rychle získává na popularitě i v Česku a na Slovensku.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Studio CANAL+ Sport (foto: M7 Group)

Na obrazovkách CANAL+ Sport se objeví nejen turnaje kategorie Major, ale také podniky nižších kategorií P1 a P2. V dalších týdnech se milovníci padelu můžou těšit na turnaje v Acapulku, Bruselu a španělské Andalusii.



Padelová utkání budou vysílána s originálním anglickým komentářem na programech CANAL+ Sport 2, CANAL+ Sport 3 a CANAL+ Sport 4, které jsou aktuálně všechny dostupné jen u televizního poskytovatele Skylink a v aplikaci CANAL+.

(M7 Group)

redakce





Reklama




Vybrané články