Quantcast

Druhá řada seriálu Rod draka od 17. června na HBO a Max

| redakce | tisk | názory

Osmidílná druhá řáda dramatického seriálu Rod draka z originální produkce HBO začíná v pondělí 17. června na televizní stanici HBO a bude k dispozici ke streamování na platformě Max.

Francesca Orsi, Viceprezidentka Programu HBO a dramatických seriálů a filmů, to dnes oznámila na Series Manii ve francouzském Lille v rámci celosvětového oznámení Warner Bros. Discovery, že Max bude v Evropě uveden od 21. května. Zároveň zde představila I první teasery z druhé řady seriálu.

Druhá řada seriálu Rod draka zamíří na HBO a MAX (foto: WBD)
▲ Druhá řada seriálu Rod draka zamíří na HBO a MAX (foto: WBD)

Západozemí je na pokraji krvavé občanské války, v níž Zelená a Černá rada bojují o krále Aegona, respektive královnu Rhaenyru. Každá ze stran věří, že ta její je právoplatným nástupcem na Železný trůn, a tak trailery Zelené a Černé rady odrážejí tyto dva pohledy v oddělených, ale vzájemně se doplňujících polovinách jednoho příběhu. Pro celosvětové publikum „Všichni si musí vybrat“ svou stranu rodu Targaryenů, protože království se ve druhé řadě rozpadá.

Obsazení druhé řady: Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D‘Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno a Rhys Ifans. Mezi další herce, kteří se objeví ve druhé řadě jsou: Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall a Matthew Needham.

Nové obsazení druhé řady: Abubakar Salim jako Alyn z Hullu, Gayle Rankin jako Alys Rivers, Freddie Fox jako ser Gwayne Hightower, Simon Russell Beale jako ser Simon Strong, Clinton Liberty jako Addam z Hullu, Jamie Kenna jako ser Alfred Broome, Kieran Bew jako Hugh, Tom Bennett jako Ulf, Tom Taylor jako lord Cregan Stark a Vincent Regan jako ser Rickard Thorne.

George R. R. Martin a Ryan Condal jsou spolutvůrci a producenti, mezi další producenty se řadí: Sara Hess, Alan Taylor, Melissa Bernstein, Kevin de la Noy, Loni Peristere, Vince Gerardis. Na motivy knihy George R. R. Martina „Oheň a krev“.

zdroj: WBD

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články