Quantcast

Sporty TV v nabídce Antik TV

| redakce | tisk

Televizní OTT platforma Antik TV košického telekomunikačního operátora ANTIK Telecom se pro diváky v České republice rozšiřuje o další dva programy.

Operátor do nabídky zařadil nový sportovní kanál Sporty TV, jenž zahájil pravidelné vysílání 1. března 2024. Stanice je prioritně zaměřená na sport a potěší zejména fanoušky, kteří kromě přenosů z méně preferovaných sportů ocení také kompletní informace.

Hlavním záměrem TV kanálu SPORTY TV je popularizace českého sportu, včetně mládežnických a ženských soutěží. Ve své programové struktuře se zaměřuje také na sporty, které se na obrazovkách objevují jen zřídka, nechybí analytické studio, statistiky i pořady vlastní tvorby. Hlavní pilíř vysílání tvoří přenosy z nejvyšších soutěží v házené, basketbalu, volejbalu a florbalu, ale prostor dostane i tenis, americký fotbal, motosport a jiné.

Je přirozené, že jsme tento kanál nabídli našim zákazníkům v Česku. Stanice se sportovním zaměřením jsou mezi zákazníky velmi oblíbené, jelikož přinášejí nejen exkluzivní sportovní obsah, ale zejména emoce, které lidé vyhledávají. Velmi pozitivně hodnotíme širokou nabídku SPORTY TV, a že divák tedy může kromě sportovních zápasů sledovat i různé analýzy, kvízy a dokonce talkshow,“ uvedl produktový ředitel ANTIK Telecom Vlastimil Lakatoš.

Diváci SPORTY TV se budou pravidelně setkávat se sportovním komentátorem a moderátorem Jiřím Kalembou, svůj pořad bude mít i mentální kouč Marian Jelínek nebo fyzioterapeut sportovních i hollywoodských hvězd Michal Novotný.

Televizní služba operátora se vedle Sporty TV rozšiřuje o regionální stanici Ústeckého kraje ÚTV. Ta divákům přináší pravidelné zpravodajství z okolí a je vždy tam, kde se něco děje.

Formát regionálních televizí se nám při naší televizní službě osvědčil. Aktuálně nabízíme více než 162 stanic, regionálních máme přes 10 a věřím, že ještě budou přibývat. Diváci mají rádi informace, které se bezprostředně týkají jejich okolí, a právě to je největší výhoda těchto lokálních formátů,“ řekl Vlastimil Lakatoš.





Reklama




Vybrané články