![]() |
|
Skylink akce na dětské programy zdarmaChci se zeptat na tuto akci skylinku od 16.3. by měli fungovat některé dětské kanály v rámci předplatného digital,mám zaplaceno,poslána reautorizace a stále nic,nevíte jak na to?? |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
RE: Skylink akce na dětské programy zdarmatak už se to rozběhlo,zavolal jsem tam a poslali mi oni refreš...![]() |
jansmrz
![]() |
|
Skylink - akciaMáš nastavené FAST SCAN ?Daj automaticke vyhľadávanie ak nemáš FAST SCAN.Máš vložené správne frekv. ?Pri refreše treba postupovať podľa pokynov. |
garbanka
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 780 |
![]() |
|
Rozdíly v tv programuChtěl bych upozornit na různé verze dětských programů. Například můj svištíček se těšil na Mao Mao na Cartoon network. Podle programu na Tv star ho měli dávat od neděle v určitých hodinách 3x denně. Skutečnost odpovídala jen u Skylinku s malou změnou. Šlo to už od pátku. Za pomoci Sk.-live jsme to dohnali.Na freeSatu nic. Ani v EPG. Fotelka (30°W) uváděla na EPG pořad v jiných časech 2x denně, ale tou dobou šel jiný pořad. A pak se v tom vyznej, doktůrku... |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 844 |
![]() |
|
=prominutí= poplatku př reaktivaci karettím si myslím by lidi určo potěšili, třeba známej má v současnosti z bývalých 3 karet v provozu už jen jednu, při současnejch výpadkách internetu u mnoha providerů by to zákazníci ocenili |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
proč ne všechny TV kanály zdarma?stačí otočit talíř 60cm na 30Whttps://www.parabola.cz/prehledy/televize-digital/30w/ dokud to jede volně , kvalita vynikájící ![]() Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 938 |
![]() |
|
RE: Skylink akce na dětské programy zdarmajaký provider??? |
jansmrz
![]() |
|
@jansmrzFotelka.![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
RE: Skylink akce na dětské programy zdarmadíky![]() |
jansmrz
![]() |
|
@lubos3necHej, ale nie na vychode slovenska. Ja na parabolu 60*55 prakticky cely hispasat, ale pantelio ani tuk. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 553 |
![]() |
|
@jansmrzZamalo.Ale Fotelka je lacnejšia než Skylink cca 2 € teda základný balík.Viď ich stránky.![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
![]() |