![]() |
|
TF1 - zkrácená epizoda The VoiceZdravím, nevíte někdo proč byla včera epizoda The Voice na TF1 zkrácená o hodinu? TF1 se na twitteru moderátora Nikos Aliagas vyjádřila pouze neurčitým blábolem, že to tak rozhodli aby mohli vysílat déle.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 124 |
![]() |
|
RE: TF1 - zkrácená epizoda The VoiceKolik lidí, kteří sem chodí, to asi sleduje? |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 338 |
![]() |
|
@F4turboPozice 5W je tu na fóru dost populární (i když ne tak jako Astra 23E nebo Thor/Intelsat na 1W). Ovšem nevím kolik z těch co chytají 5W sledujou The Voice.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
RE: TF1 - zkrácená epizoda The VoiceNo právě. A druhá věc. Je populární kvůli možnosti příjmu daných programů anebo reálnému sledování obsahu? |
F4turbo
![]() |
|
RE: TF1 - zkrácená epizoda The VoiceOsobně jsem upustil od zvyšování se počtu předvoleb a příjmu "exotických" programů k vybírání si obsahu. Hlavně mimo sat. oblast. |
F4turbo
![]() |
|
RE: TF1 - zkrácená epizoda The VoiceMimo tému a kam se nám poděla hlásná trouba Itálie ? |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
@avatar99Zřejmě do karanteny.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
@JanM![]() ![]() ![]() co si tetˇ počneme? ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
@jamess96Asi se budeme muset spoléhat na to že Itálie zprovozní EPG, které tu ferenc spolehlivě nahrazoval.Co se týká The Voice, tak by mě zajímalo jak to bude s žívými přenosy, vzhledem k situaci kolem koronaviru. Ve Francii platí pro veřejné akce limit 100 lidí. T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
RE: TF1 - zkrácená epizoda The VoiceTak jeden tady šíří moudra z Itálie a druhý multinick tady zase spamuje s Francií.. Proč nepošleš email s dotazem na programové oddělení France TV, ou tu ne parles pas français?!![]() ![]() ![]() Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 792 |
![]() |
|
@ScruffyOui, je parle francais un peu. Ptal jsem se na to v komentářích pod tweetem kde moderátor Nikos Aliagas zveřejnil že příští týden budou pokračovat bitvy, ale dostal jsem pouze tu odpověď kterou jsem uvedl za začátku. Tedy že to rozdělili aby to mohli déle vysílat. Nevěděl jsem že to tady na fóru má vzhledem k popularitě 5W tak nízkoiu sledovanost. Ale našel jsem taky něco o tom že v souvislosti s koronavirem se neví jak budou probíhat živé přenosy. Asi potřebuje tímto TF1 získat více času.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
RE: TF1 - zkrácená epizoda The VoiceVeď si počkajme čo bude s našou Superstar. Dovysielajú čo je natočené a hotovo. Semifinálové a finálové live-ky samozrejme nebudú |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 896 |
![]() |
|
@LuboTSV The Voice se teď řeší to samé. Uvažuje se o natáčení bez diváků ve studiu. Jenže zásadní rozdíl je tady v tom že ve Francii platí limit 100 lidí, což je pro takový přenos možná ještě použitelné. Náš limit 30 lidí, s tím už je to horší.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
@JanMJednoduse vysilaji to co maji predtocene. Napr. Un si grand soleil nejde, ale Plus belle la vie jo...protoze herci a stab souhlasili s tym ze budou tocit i v case pandemie a rozdil mezi oba serialy prvni na France 2 druhy na France 3 je v tom ze prvni se toci v realu a druhy ve studiu a kulisy... N oubliez pas les paroles na F2 take bude vysilat jen to co ma predtoceno... Tam jde take titulek ze porad byl natocen pred zavedenim restrikcii... Zdravim et bonne soiree a tous les francophiles de Tchequie !![]() |
aslivins
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
@aslivinsNa ty serialy se nedivam takže nevim (vlastně se na takove serialy nedivam ani na českých TV), ale NOPLP na France 2, to jsem někde slyšel že pojede ale bez diváků ve studiu. Nejsem si jistý, zda zmizí i ti tanečníci co jsou vzadu za soutěžícíma. Bez nich by tam zůstali dva soutěžící, jeden moderátor, asi tak 10 lidí v orchestru a odhaduju tak 3 kameramani, tedy celkem 16 lidí, takže takovéto malé soutěže asi koronavirus úplně nezruší. U nás taky Háma a Kde domov můj stále jede. Podíval jsem se zběžně na poslední dostupnou epizodu NOPLP, tak je tam stále plné studio a textová informace o natáčení před koronavirem tam není, ale u některých předchozích jsem ji viděl.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
Zřejmě oficialni vyjádření TF1Podlle oficiálního vyjádření je to přesně to co jsem si myslel. TF1 tímto potřebuje získat čas aby vyřešila co bude s živými přenosy. Mají na to tedy zhruba měsíc.Zdroj ve francouzštině: https://m.programme-tv.net/news/evenement/the-voice-9/251568-battles-de-the-voice-pourquoi-lemission-etait-elle-si-courte-ce-samedi-explications/ T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
RE: TF1 - zkrácená epizoda The VoicePodle mě je to jasný, soutěže typu The Vioce, Superstár CZSK budou pokračovat jakoby normálně dál, ale live show bez diváků. Německá Superstár DSDS a neměcký Lets Dance takto funguje. |
mesab
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
The Voice oficiálně odloženoModerátor Nikos Alliagas po skončení poslední epizody K.O. oficiálně oznámil odložení přímých přenosů, prozatím na začátek června nebo na podzim. Na podzim má ale začít další řada. Koronavirus také ohrožuje start natáčení Fort Boyard.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
![]() |