![]() |
|
Korona,,asi pro admina tezke tema,jiste je z prahyJe divne,ze jsou Italove bez rousek,koukam na Rai1. |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
RE: Korona,,asi pro admina tezke tema,jiste je...Nemci jsou taky bez rousek, ono tadyty nase hadrove nahrazky jsou stejne k nicemu to te neochrani musis mit minimalne FFP2,FFP3, je to jen komedie, tajtrdlik z Bratislavi naridi rousky o kterych vi ze nikde nejsou![]() |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Korona,,asi pro admina tezke tema,jiste je...Ruska su uz dostupne, staci pozriet internet shopy, objednavali sme doma a na druhy den boli dodane. No hej Taliani nenosia a maju 41000 nakazenych, 3400 mrtvych a Nemci uz 15000 nakazenych. Tak nech nenosia aj dalej.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 619 |
![]() |
|
RE: Korona,,asi pro admina tezke tema,jiste je...Taky si to myslím. |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
@kristian1A já myslel, že roušky mají chránit ostatní přede mnou, abych v případě, že jsem 14 dní nevědomým nosičem viru, nenakazil ostatní.![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 013 |
![]() |
|
kristian1Jo je to komedie, ale ještě větší komedie je číst tvoje příspěvky - viz"z Bratislavi". |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
dnes to uvidítepo 9h budou prázdné obchody-dědkové a báby vše vykoupí, hlavně že nejsou u nich peníze a určitě to nekupují jenom pro sebe,stačí záběry v tv jak to hamťají ve velkém jak kdyby byla válka.![]() |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: Korona,,asi pro admina tezke tema,jiste je...RAFI má pravdu. Když budou všichni nosit pasivní roušky, potřebují FFP3 jenom rizikoví pracovníci, protože nebude zavirovaného aerosolu ve vzduchu. Jenže je otázka, zda to něco změní. Roušky používáme masově jenom u nás. Ani v Chorvatsku, ani na Kanárech se to skutečně nenosí tak masově. Jenže je otázka, k čemu to? Pravděpodobně se stejně nakazíme všichni dříve, než bude vakcína, takže takto zničíme ekonomiku, školství jen tak pro nic za nic. Ale pro nás staříky to znamená možná pár měsíců k dobru...To že na RAI nejsou ve studiu v rouškách, je jedna věc, ale roušky nemají ani policisté, ani vojáci, co jsou vidět na webkamerách. Nebudu dáavt odkaz, to si každý najde. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Korona,,asi pro admina tezke tema,jiste je...Tu ale nejde o to, ze ked ma niekto rusku, ze sa nenakazi. Ide o to, ze pocet nakazenych sa rozlozi na dlhsiu dobu, mensi pocet naraz moze nemocnica zvladnut. Trebars, pride 50000 ludi na futbalovy zapas a nakazi sa povedzme 1000. Ktora nemocnica si poradi naraz s tymi ludmi? Ziadna na svete. Takto to dopadlo v ITA a Spanielsku. Teda, ak sa nosia ruska a zakazu hromadne akcie, tak ano, ludia sa nakazia aj tak, ale v dlhsom casovom obdobi. Priklad, ked pride do maleho obchodu naraz sto ludi, tak koniec, ak pride 10 ludi po 10 dni, tak pohodicka.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 619 |
![]() |
|
Ty SlávistoTy jsi pěkný ko. . Taky budeš jednou starej pokud se teda stáří vubec dožiješ.Ty to nemáš v Te makovici v pořádku.![]() |
Ramoneto
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 235 |
![]() |
|
RE: Korona,,asi pro admina tezke tema,jiste je...Hlavně bych chtěl vědět, jak vypadají například plíce rok po ,,vyléčení,,. Jak známo, během nemoci bývají často zcela zdevastované. Prostě vědět, že i v tomto případě by cílené plošné promoření bylo více prospěšné, než neprospěšné z hlediska zdravotního. Pak teprve vzít do hry finanční otázku. Jenže tak jednoduché to není.Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
RE: Korona,,asi pro admina tezke tema,jiste je...Ještě mě zaujalo, že v ČR by v případě plošného nakažení zemřelo 350000 lidí (podle českého odhadu) a ve Velké Británii 250000 (podle britského odhadu) při sedminásobném počtu obyvatel.Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
RE: Korona,,asi pro admina tezke tema,jiste je...Satelitní příjem je fajn, že se můžeme koukat na La1, RAI1, BBC World, Russia Today, Al Jazeera, CNN,CNBC, HRT1, SLO1, atd atd. A poučit se, nebo aspoň vědět, co kde je a nenechat se blbnout (nevhodné slovo)y. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Korona,,asi pro admina tezke tema,jiste je..."Lidstvo je potomstvo zlé, blbé a zločinné...", nic jiného mne nenapadá. Mám pocit, že ten andělíček-strážníček, co má na starosti tu naši planetu, se už nasr@l...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
@RamonetoJÁ starej jsem dost a je mi hodně přes 60át a stačí vidět co se děje -v kaufu je ráno normálně max.30aut a teď NENÍ!!! kde zaparkovat!!!.Holt hurá vše vykoupit!!a nemyslet na nikoho jiného PŘECE PRACUJÍCÍ OBČAN NIC NEPOTŘEBUJE AŽ PŘIJDE Z PRÁCE SI NĚCO KOUPIT. Dutohlavo ![]() |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: Korona,,asi pro admina tezke tema,jiste je...Podle některých příspěvků, to vypadá, že korona virus napadá i mozek. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 714 |
![]() |
|
@slávistaJsi opravdu ubožák. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 126 |
![]() |
|
@LucaBrazzaMáš 100%-nú pravdu, ja som zavolal známej do Talianska a jednému obchodnému partnerovi, kto zostal v Číne, že čo je pravda o tých rúškach, či pomôžu. Obidvaja jednoznačnú odpoveď mi dali, hocijaké rúško pomáha aj z papiera. S filtráciou by mali mať takí, čo sú priamo v kontakte s nakazenými. Takže ľudia "SEĎTE DOMA NA RITI A NOSTE RÚŠKA A DO OBCHODU LEN S RUKAVICAMI"T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 508 |
![]() |
|
![]() |