![]() |
|
Skylink rádio nehrajeOd listopadu nám postupně přestaly hrát české rádiové stanice na Skylinku. Nejdřív regionální stanice, nakonec v únoru 2020 i radiožurnál, dvojka a vltava.Jinak TV (balíček Multi) hraje normálně, všechny programy OK, všechny slovenské radiostanice taky. Resetoval jsem box (Kathrein UFS 903) a zkusil vše znovu naladit (manuálně i auto), obojí bez úspěchu. Našlo to všechny TV-kanály a SK-rádio, ale žádné CZ-rádio až na Proglas, Beat, Radio 7 a Country. Zkusil jsem i trochu posunout frekvence do plusu/minusu, taky nic. Tak jsem nějak už na konci s mojí latinou a nevím, co s tím. Měl by někdo nějaký nápad? |
kvikes
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
@kvikesVychádza mi to tak, že prešli na kvalitnejšie kódovanie zvuku AAC a to nepodporuje každý STB. Pozeral som to teraz na mojom Technisate ...,Mne teda hrajú OK ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
RE: Skylink rádio nehrajeNa godenu 9080 po opětovném naladění stanice čro najde, ale neuloží a původní které tam byly vymaže..![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 434 |
![]() |
|
@kvikesregionální blokace to nemůže být? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
Kathrein UFS903stačí pozrieť do manuálu a je všetko jasné ako píše Dzordzo. Tento prijímač dokáže prijímať zvuk vo formáte AC3 a MPEG1 L1,2,3.slovenské rádiá na 23.5E idú vo formáte MPEG1 L1 beat a country rovnako MPEG1 L1 ČRo je v AAC, takže v tomto prijímači to už nikdy nepôjde, smola. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Skylink rádio nehrajeVždyť to je velmi hezky popsáno zde: https://www.parabola.cz/zpravicky/32031/23-5e-cesky-rozhlas-preklopil-hlavni-stanice-do-he-aac/ |
hokejka988
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
Kathrein 903Tak teď v tom mám konečně jasno: po 10 letech výměna přístroje.Děkuji všem za rychlou odpověď! ![]() ![]() ![]() |
kvikes
![]() |
|
ale no takpokud si s přístrojem spokojen a používáš pouze pro skylink tak můžeš stále poslouchat rádiá třeba přes internet nebo FM, DAB ?Protože teď začneš řešit jaký nový SAT přijímač i pro sledování TV a zjistíš tu bídu na trhu. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
Kathrein 903Hmmm. Fakt je, že i přes ten ne úplně dotaženej firmware je obraz i zvuk v kombinaci s naší 10 let starou Philipskou 46PFL9704H opravdu pěknej. Asi holt nechám starochy dožít... |
kvikes
![]() |
|
![]() |