![]() |
|
Skylink-aktivace baličkuJde někde si ted pořídit treba balíček kombi u Skylinku,jen na 1 měsíc formou kupónů jako to bylo u Tipsportu,nebo zaplatit v elektru. Ted vše zavřené.Díky. |
palma
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
@palmaPredplať cez internet nejaký balík na mesiac a je to![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@peterskNemají internet bankovnictví,tak jen jestli to někde nabízí touto formou. |
palma
![]() |
|
@palmazaeviduj kartu v zákazníckej zóne a vybratý balíček zaplatíš platobnou kartou - môžeš aj svojou a oni Ti dajú hotovosť ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
@DzordzoOK.Budu muset.Dík. |
palma
![]() |
|
RE: Skylink-aktivace baličkuTaky jsem to resil. Zaplatil jsem to v bance na účet Skylink. Je možne jakýkoliv balíček na měsíc. Vše je na jejich stránkách |
Ramoneto
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 235 |
![]() |
|
RE: Skylink-aktivace baličkuU Tipsportu jde zaplatit jakýkoliv balíček Skylinku,ptal jsem se na to před 10 dny kamarádky,která tam pracuje,ale na podrobnosti jsem se neptal. |
čubernice
Registrace: 5/2019 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
RE: Skylink-aktivace baličkuNa zaplacení Skylinku po internetu není potřeba internetové bankovnictví. Dá se platit kartou, SMSkou, přes Tisport. Ono těch možností je spousta. Stejně tak přes SIPO. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 913 |
![]() |
|
![]() |