![]() |
|
NAS a Tv PanasonicNetušáte prosím někdo kde je problém u přehrávání filmů s AVI kontejnerem, kdy při vložení USB disku přímo do TV jsou přehratelné,ale pokud se nahrají na NAS tak TV hlásí nepodporovaný formát. MKV , MP4 fungují z obou zařízení bez problémů.Měl jsem za to, že vše dekoduje TV a jestli soubor dostane po síti a nebo z USB by mělo být sand jedno.. |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
RE: NAS a Tv PanasonicPanáka nemám tak si pouze tipnu: pokud jsi vrazil USBčko do TV tak ti to přehrává nějaký zabudovaný přehrávač, což když je slušný něco jako VLC tak v podstatě přehraješ vše. Kdežto pokud to vrzneš na NAS tak hádám že k souborů přistupuješ přes DLNA a tam už to taková hitparáda není, nepřehraješ rozhodně vše co na netu najdeš. Trefil jsem? |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
RE: NAS a Tv PanasonicProstředí i přehrávač je naprosto identické u přístupu z USB i DLNA.. Ale problém jsem už našel. V nastavení NAS bylo z neznámého důvodu nastaveno v Kompatibiltě s DMA -povolit upravené typy MIME. Po zrušení této volby už AVI přehrát jde.. |
lubos32
![]() |
|
RE: NAS a Tv Panasonicaha, zajimave.........jaky NAS mas? |
Jantars
![]() |
|
@Jantarssynology ds118. a tu volbu jsem si tam asi omylem zapnul já, jelikož u synology stačí kliknout jen na text u zaškrtávátka a už se aktivuje..A já tam dělal i jiné změny co jsem chtěl uložit, tak pak jsem dal Použít a uložilo to i tuhle věc... asi. |
lubos32
![]() |
|
RE: NAS a Tv Panasonictak promin - je to ostuda ze jsem se do sveho synology nepodival :-(.Jinak ja musim uz obmenit cekal jsem na DS220 ale vse je o rok posunuto, je to bida......ale to uz je OT. |
Jantars
![]() |
|
![]() |