Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

AverMedia TD310 tuner usb

Ake je kodovanie lebo na krabicke mam H264. Ale niekde na stankach je kódovania audio/videoH.265 ako to je su 2 verzie TD310?

ivan22
Registrace: 4/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: AverMedia TD310 tuner usb

V diskusi na Alza k tomu produktu máš vše co potřebuješ vědět.

Antonín
Registrace: 8/2005

Oprava strankach,dakujem za odpoved.

ivan22
Registrace: 4/2008

USB Tuner mám a vše funguje i na H265/Hevc na naše DVB-T2. Provozuji jej dva roky a naprosto v pohodě.Jen jejich obslužný soft jsem nahradil softwarem DVBViewer. DVBViewer je rozhodně lepší a kvalitnější. Nahrávám na něm i pořady a funguje to pod Windows 10 skvěle. Je jen jedna verze tuneru. Dohrávat kodek, jak se o tom píše v diskuzi na Alze. Já to dělám jinak. Je třeba do PC dohrát kodeky Lav vidcodec (ke stažení instalační program zdarma) a nastavit je. Tedy aspoň v DVBViewer. Na podzim,jak jsem reinstaloval Windows 10, jsm nahrál nejnovější ovladače ze stránky Averu, nainstaloval jsem DVBViewer, Lav Codec (Hledej LAV Filters instalačku). V DVBViewer nastavil v nastavení v sekci DirectX kodek Lav video Decoder pro MPGE2,H264 a HEVC video dekodér a VC1 video dekodér nechat System default. Instalce za pár minutek hotová. Pak už je naladit programy a dívat se.DVBViewer mám pocit, že si Lav kodek v novější verzi stahuje sám ,ale to si nyní nejsme jistý. Pokud chceš poradit klidně napiš soukromou zprávu.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra