![]() |
|
Samsung UE50RU7092Prosím o radu, na uvedenou televizi přijímám DVB-T2, vše ok. Dále přijímám O2 přes jejich setobox, propojeno přes HDMI kabel. Obraz ok, ale zvuk mi najede zhruba až po minutě, potom už taky ok. Nemůžu přijít na to proč mi nenaskočí zvuk hned po zapnutí setoboxu. Setobox mám propojený ještě na další TV, starší plazmu Panasonic a tam je zvuk bez problémů. Díky |
Daru
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 247 |
![]() |
|
RE: Samsung UE50RU7092mam magio tv od slovak telekom z ich magioboxu ide hdmi na reciever a odtial do tv, niekedy tiez nenaskoci zvuk ale iba obraz alebo opacne, pripisujem to boxu a neriesim, vzdy pomoze dat box naspet do stand by a znova zapnem potom sa to rozbehne |
GIGN1987
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
SamsungDnes jsem se setkal se stejným problémem a dělalo to také se set top boxem O2.Pomohlo vypnout v nastavení TV (nebudu to citovat přesně, byl jsem u zákazníka) “rozšířené nastavení HDMI”. Nachází se to v nastavení v pokročilém menu. Mohu se v pondělí podívat přesně, můj Samsung má trochu jiné menu. |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: Samsung UE50RU7092Díky, jestli můžež, zkus na to v pondělí mrknout |
Daru
![]() |
|
Nastavení SAMSUNGJak jsem slíbil, podíval jsem se dnes na nastavení Samsungu ve spojení s O2 set top boxem.Konkrétně se jednalo o typ QE65Q67RATXXH. V NASTAVENÍ - OBECNÉ - SPRÁVCE EXTERNÍCH ZAŘÍZENÍ - ROZŠÍŘENÍ VSTUPNÍHO SIGNÁLU jsem musel pro příslušný HDMI port toto rozšíření vstupního signálu deaktivovat. Pak šel zvuk z O2 set top boxu ihned po zapnutí. Jenom pro úplnost dodávám, že paní má zmíněný set top box již řadu let, takže se jedná o starší zařízení, u kterého nechodí ani HDMI-CEC. Snad ti to pomůže. |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
@mediator12Díky za info. Zjistil jsem, že HDMI port byl deaktivovaný, když jej aktivuji, tak nejde ani obraz ani zvuk. Setobox od O2 mám asi čtyři roky. V každém případě děkuji. |
Daru
![]() |
|
![]() |