![]() |
|
Nastavení O2 Tv v TV Thomson 43UE6400Zdravím odborníky, potřebuji poradit s nastavením O2 Tv v TV Thomson 43UE6400, kterou jsem si dnes koupil.Nevím si rady. Děkuji.![]() |
TUNER
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: Nastavení O2 Tv v TV Thomson 43UE6400Tvoje televize běží pod Android TV a co já vím, tak O2 teprve chystá aplikaci pro tuhle platformu vydat, viz cutt.ly/rryJUNi Ostatní mě možná vyvedou z omylu, pokud se něco změnilo..Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 792 |
![]() |
|
RE: Nastavení O2 Tv v TV Thomson 43UE6400Je to tak, ale aplikace O2TV v Android TV normálně funguje, jen se nedá přidat na titulní stránku a je potřeba ji spouštět ze seznamu apk, možná kdyby byla v Aurora store |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@matchboxxTakže už se nemusí krkolomně instalovat pomocí ex file exploreru, sideload launcheru a podobných hrůz?!Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 792 |
![]() |
|
@matchboxxjestli to jde, pošli mě prosím tě nějaký návod jak se k tomu nastavení dostanu, jsem v tom laik, díky... |
TUNER
![]() |
|
RE: Nastavení O2 Tv v TV Thomson 43UE6400Aplikace O2 TV pro Android je zatím jedna velká katastrofa. Je to aplikace dělaná pro dotykové displeje a ovládání pomocí ovladače je hrůza. Já si pořídil Samsung a tam to je jiné kafe. Snad si O2 pohne a pro Android to vydají co nejdřív.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Nastavení O2 Tv v TV Thomson 43UE6400zeptám se jinak, je třeba někde na stránkách O2 návod jak nastavit jejich aplikaci v tv co má android ??? - viz tv thomson |
TUNER
![]() |
|
RE: Nastavení O2 Tv v TV Thomson 43UE6400O2 ještě pro Android TV oficiální aplikaci nevydalo. Tak pochybuji, že tam něco takového najdeš. Já jsem tu aplikaci na TV Phillips kdysi zkoušel, ale byl sem z toho na nervy. Takže jsem radši streamoval O2 TV do televize přes mobil. Co jsem slyšel, tak ofiko aplikace pro Android tv by měla být hotová na jaře.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Nastavení O2 Tv v TV Thomson 43UE6400Nedělejte z komára velblouda, stáhnu apk O2TV třeba z akpmirror dám na usb, poté usb do tv najdu apk přes nějaký file explorer či co má ten televizor, nainstaluji a koukám, jediný problém je , že není možné přidat aplikaci na plochu, protože není určena pro AndroidTV. Práce na 5 minut. Chce to však myš nebo dobrý ovladač s air mouse. Nazdar :-) |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@TUNERKdyž si nebudeš vědět rady s appkou,tak prostě spusť O2TV přímo z prohlížeče(v adresním řádku https://www.o2tv.cz ).Nevidím totiž obrazově žádný rozdíl mezi appkou a prohlížečem.A tu myš bych doporučoval tak jako tak. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: Nastavení O2 Tv v TV Thomson 43UE6400zdarec, už to funguje, nastavil mě to v obchodě, kde jsem to koupil. Myš je potřeba. Nemá to chybu, dokonce tam nastavil i možnost sledovat v tv tipsport jejich stream...díky všem za podnětné reakce![]() |
TUNER
![]() |
|
![]() |