, sekce: Skylink | |
Ta3, Trojka nejdúNejde mi od decembra Ta3 na Skylinku na jednom prijímači. Na dvoch ide. 12363,V,29500,3/4. Naladené a nájdené sú, len tma. Prijímač Zgemma H2S. Na H9S a H7S ide. Díky za rady, kde hľadať chybu. |
Hero2424
Registrace: 1/2020 Příspěvků: 2 |
RE: Ta3, Trojka nejdúUž som našiel asi odpoveď o pár riadkov nižšie. Neviem či sa to dá zmazať môj dotaz. |
Hero2424
Registrace: 1/2020 Příspěvků: 2 |
RE: Ta3, Trojka nejdúmedzi stoličkou a príjimačom |
SPQR1
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 167 |
TA3,trojka nejdúzdravím,kamarátovi to tiež nejde,išlo to aj naladiť,má cryptobox 350,ale nedá sa prepnúť na prijímači karta z cryptoboxu na irdeto,vie niekto,ako ďalej postupovať? |
dodok
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 81 |
@dodokCryptobox 350 -zrejme Nee-e.Pomôže asi len výmena stb! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 3 904 |
RE: Ta3, Trojka nejdú350-tku, to este niekto ma? Uz na 400-to nejde.Najlepsie je vymenit stroje a mas pokoj. |
Tryskac11
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 372 |
Ta3, Trojka nejdúTento problém tu už bol v decembri. Tiež to nejde na prijímačoch Amiko. V TV pri použití jedného neorginálneho cam modulu mi to tiež nešlo, pri module skylink áno, ale ten mám asi vadný. Zasekáva sa.Asi je to nejakým kódovaním čistého Irdeto. (nie som odborník). Dnes som napísal na Skylink. Uvidím, či sa dočkám odpovede. Asi budem musieť kúpiť nový prijímač a tiež cam modul. |
Ivco
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 80 |
@IvcoNo, na tvojom mieste by som netvrdil, že na Amikách Irdeto dekódovanie nefunguje, sú modely, ktoré majú aj takúto fw podporu. T.j. ICE karta je prepnutá do Irdeto módu.VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
RE: Ta3, Trojka nejdúAno, kanal TA3 zrejme zmizol zo stareho Cryptoworks kodovania (CAID 0D96) a bezi nadalej uz len v kodovani karty pod rezimom Irdeto (CAID 0624).https://www.skylink.sk/novinky/167sk-volne-vysielane-programy-v-decembri-2019-a-dalsie-programove-zmeny - citujem uvedeny zdroj: Prevádzkovateľ česko-slovenskej satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group informuje o ......... zakódovaní programu TA3. ..... ..... Od 2. 12. 2019 je zakódovaná slovenská spravodajská stanica TA3 HD. Pre zákazníkov Skylinku to nepredstavuje žiadnu zmenu, lebo stanica zostáva aj naďalej súčasťou základného programového balíčka Digital. Problémy môžu nastať len u tých zákazníkov, ktorí pre príjem Skylinku stále používajú nevhodný satelitný prijímač/dekódovací modul bez označenia Skylink READY, tak ako je odporúčané aj na balení každej dekódovacej karty Skylink: „Skylink nezaručuje bezchybnú funkciu dekódovacích kariet Skylink v prijímačoch a dekódovacích moduloch bez označenia Skylink READY“. |
s3n0
Registrace: 7/2019 Příspěvků: 50 |
@s3n0A čo vlastne chcel týmto dlhým prešovom "básnik" povedať, hmm?!VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
@s3n0Sorry preklep - prešovom = preslovom.VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
amikoPrekvapilo ma že karta irdeto m7,hrala aj v amiku,nie však v každom a záležalo aj na sw. |
juro1970
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 636 |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |