![]() |
|
Synology NAS openATVZdrvím. Viete mi poradiť, ako prehrať multimediálny obsah z NAS v prijímači s openATV 6.3. Možno už sa to preberalo, ale nič som nenašiel. Ďakujem za každú radu. |
Luk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Synology NAS openATVNAS síce nepoužívam ,ale mám vela to v sieti a prehrávam všetko všade aj v openatv bez jediného problému . samozrejme mám všetky HDD v sieti všade moutnuté....![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
RE: Synology NAS openATVSice nevím, jak to funguje u OpenATV, ale snad to bude podobné jako u VTI nebo OpenPLI. Je potřeba v přijímači připojit místo v síti (sdílená složka v NAS) - buď přes protokol CIFS (Samba) nebo NFS. V každém případě je potřeba v NAS nastavit aktivní potřebné protokoly (NFS většinou nebývá nastaven jako aktivní). Předpokládám, že na NAS přistupuješ z nějakého PC s Windows, tak CIFS máš už aktivní. Pak je potřeba v NAS přiřadit uživatele s potřebnými právy (nejlépe jen pro složku s multimédii) pro přijímač OpenATV (můžeš samozřejmě použít i přihlašovací údaje jaké používáš v PC, ale pak ti kdokoli z přijímače bude moct prohlížet to, kam má přístup uživatel z PC).VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: Synology NAS openATVJelikož ti, co nad námi bdí, nemají rádi vkládání odkazů. Tak zkus do pana G zadat "enigma2 automount wiki". Určitě to dost pomůže.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: Synology NAS openATVvyskúšam, ak by sa nedarilo, dám vedieť. Diky |
Luk
![]() |
|
RE: Synology NAS openATVtak úspešne spojazdnené. Ďakujem za rady. |
Luk
![]() |
|
NAS openATVZdravím. Taky se trochu trápím s Enigmou. Prosím o radu. Mám v síti malinu s Kodi a aktivní sambu. Z windows se do adresáře dostanu. Chci se připojit enigmou (openATV) do adresáře např. Video a spouštět odsud videa. Nevím jak správně zadat cestu do položky Sdílený server. Poradíte?HiTUBE 4K UHD Combo openATV 7.5
|
MartyCR
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
@MartyCRNajprv skús to cez Vyhľadávanie siete. Či to vôbec najde.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
NAS openATVPřes vyhledávání sítě vidím IP maliny - Libreelec, ale bez adresářů. Nemohu vybrat konkrétní adresář. Zadám jmeno a heslo (libreelec) a ve správě bodů připojení vidím aktivní CIFS disk MEDIA. To je všeHiTUBE 4K UHD Combo openATV 7.5
|
MartyCR
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
@MartyCRNemám takýto NAS, ale pravdepodobne na NAS-e by si mal nastaviť "zdielanie" adresára.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
![]() |