Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Overeny USB DVB-T2 tuner pro Raspberry Pi

Zdravim vsechny, chtel jsem se prosim zeptat, jestli nekdo nevi o nejakem overenem, dobre fungujicim USB DVB-T2 tuneru pro Raspberry Pi 3 Model B. Dosud jsem pouzival RTL2832U a byl jsem s nim spokojeny. Jelikoz jako vsichni ostatni musim presedlat na DVB-T2, budu muset udelat upgrade v tuneru. Prijimam z Pradedu a pry az ted bude piktogram i u nas, tak jsem s prechodem nespechal...
Jinak slysel jsem, ze RPi ma svuj DVB-T2 tuner, ale potreboval bych tuner s USB rozhranim. Jeste jsem nekde cetl o Formuler USB tuneru, ale nevim, jestli na nem spolehlive funguje DVB-T2. Chtel jsem znovu koupit nejakou USB klicenku, ale mozna mi nezustane nic jineho, nez koupit TBS kartu...
Dekuju moc za vsechny rady a tipy! R^

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Overeny USB DVB-T2 tuner pro Raspberry Pi

tedka jsem nekde cet, ze astrometa se sony tunerem bezi nejakym **ELEC s rpi4, ale kde to bylo nevim
jinak rpi3 nezvlada h265

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

bublajs

Ze nedava H265 mi nevadi. Potrebuju jen, abych mohl prijimat DVB-T2. Nic vic. Jinak diky za odpoved! R^

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009

@bobo2

Kup si jinou krabičku, možná třeba s dvb-t2 tunerem, to co ti funguje na rpi ti tam pojede taky

matchboxx
Registrace: 9/2012

@matchboxx

co to je jina krabicka ? s tunerem, ktera umi to samy co rpi ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra