![]() |
|
Openbox AS4K CI Pro / Octagon SF8008 4KAhoj,vlastním oba přijímače a dlouho jsem přemýšlel, který přijímač si nechám v provozu a který půjde do skříně. Nakonec jsem si nechal Openbox. Zdá se mi, že jako Android umožňuje nainstalovat spoustu aplikací, které se mi nedařilo u Octagonu rozjet (možná mojí neznalostí).Třeba IPTV je pro Openbox hračka, instalace O2-TV a Magio a hlavně Chrome browser. Jako výhodu u Octagonu mi příjde rychlejší přepínání programů,množství možností ladění programů a skiny, editace programů přes DreamboxEDIT. Zřejmě budoucnost je v Enigmě2, ale nyní je Openbox pro mě lepší. Jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: Openbox AS4K CI Pro / Octagon SF8008 4KA,čo si tým chcel povedať? Nerozumiem otazke |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 365 |
![]() |
|
tomkoJá jsem žádnou otázku nepokládal. Pouze jsem napsal svůj názor na Android a Enigmu2. Třeba někdo napíše své obrácené zkušenosti.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
@tomkoVyhledej si, co je to diskuse,sekce a příspěvek. Dle mne to má Jimmy vše správně. Mně osobně příspěvěk pomohl. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 013 |
![]() |
|
@JimmyMáš Enigmu2 v automobilu? Android ano, dokonce i v BMW nebo Mercedesu, tak v čem vidíš budoucnost teď? Věř tomu, že Android ovládne během několika let vše i trh se satelitními přijímači, tím nechci říct že Enigma 2 je špatná, to rozhodně ne, ale na Android zkrátka nestačí. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Openbox AS4K CI Pro / Octagon SF8008 4KNo abychom se časem nedivili, Google už vyvinul nový OS Fuchsia, a myslí to vážně. Ten by za pár let měl pohánět všechny produkty společnosti Google, od telefonů, přes počítače až po chytré reproduktory, a Android půjde asi k ledu. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Openbox AS4K CI Pro / Octagon SF8008 4KOpenbox AS4K CI Pro je jen nálepka , výrobce je Fortis ,ale ten se satelity již nepočítá . tzn mrtvolka.Comming soon Zgmemma dual boot H10 combo , Zgemma to je firma co žije a inovuje . Pokud nemůžeš žít bez Androidu tak si raději počkej. Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 938 |
![]() |
|
@konasAno, za pár let může být vše jinak, ale pořád to bude Linux a záleží na tom jaké to bude mít vlastně UI |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
lubos3necPěkný nick Luboš Třinec -)Pokud něco funguje, není třeba měnit. Já jsem spokojený s tím co nabízí.Pro mě je Enigma trochu složitá těžkopádná. Do nedávna jsem měl HD-BOX9105+ a stačil mi (než jsem oddělal HDMI výstup). Někdy je v jednoduchosti krása. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
@matchboxxNo to je právě ta změna, že to už linux nebude.Chtějí tim nahradit všechny stávající systemy Google (Android, ChromeOS, atd.). Tady úryvek z jednoho článku:Fuchsia není na rozdíl od Androidu postavena na linuxovém jádře, ale využívá tzv. zirkonové mikrojádro. Operační systém je opravdu škálovatelný, vhodný pro použití v koncových zařízeních, ať už jde o smartphony, tablety, nebo počítače. Uživatelské rozhraní je psané pomocí Flutteru s aplikacemi založenými na Dartu, který přináší vyšší výkon a působivou grafickou plynulost. Zajímala by mě zpětná kompaktibilia se staršími systemy. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
JimmyDík za příspěvek.Také mi na sat.settoboxech na Enigmě 2 vadí absence internetového vyhledávače a samo složitá instalace aplikací.Kdyby Ferguson 4K nebyl takový šrot myslím obrazově a v přepínání programu tak Android super naistaluješ co chceš a jednoduše a v tom je výhoda.Vu+DUO 4K SE,BlackHole 3.1.0H.Octagon SF8008 OpenAtv6,4 100 Emme Esse 100.Motor DIGIPOWER SG2100A.85E-30w.TV65Samsung QE65Q80T.Dab anténa VATEN DAB 10PZ.
|
ROSTA
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 713 |
![]() |
|
RE: Openbox AS4K CI Pro / Octagon SF8008 4KJasně že Android je budoucnost.Miliony aplikací,bezproblémové online služby atd.Enigma dodnes nemá použitelný webový prohlížeč.Enigma je zajímavá pro malé a noname výrobce STB protože nemusí řešit další SW podporu.Nic více,nic méně.Enigma dobrá pro věčné hledače použitelné verze :) |
TomOne
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE: Openbox AS4K CI Pro / Octagon SF8008 4KMyslím že nový openbox AS4K 2X bude zaujímavý, čo myslíte? |
Beveačko
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 217 |
![]() |
|
@TomOneA myslíš, že u Androidu bude podpora večná? Vyjde nový Android a boxy sú v r.ti. Pre satelitné prijímače Android je slepá ulica. Podľa Tvojej reakcie vidno, že v linuxe sa nevyznáš. Ale chápem, ikonky sú pekné a klikačom to vyhovuje![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: Openbox AS4K CI Pro / Octagon SF8008 4K@lubos3necAhoj, chvilku na trestni lavicce za Karkulku etc., ale hardwarove nadherny stroj, ostatne i jine od Zgemma. Nechtel jsem delat nejakou reklamu, no je to tak. Skutecne fajn stroje. Fortise je skoda, taky kvuli vytunenemu hw, nooo, vis. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
![]() |