Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Arris VIP4302

Zdravím,
mám dilema: lze Arris VIP4302 zakoupený od T-mobile překopat na třeba lepsi.tv na kterou asi přejdu příští měsíc?
Původně jsem měl o2(podle mě zatím nejlepší služba co jsem měl ale drahá. Služba skončila a ot tv box šel do světa, pořídil jsem tmobile, jenže před zdražením po dvou letech raději přejdu k Vodafone a jejich prozatimní lepsitv.....asi.
A nebo krabici opět prodat a koupit univerzální krabičku xiaomi???
Mě osobně a rodině vyhovuje krabička současná, i když o2 šlapalo lépe, to je fuk.
Díky za rady a případné ušetření starostí s prodejem/nákupem...
pokud půjde nějako stáhnout do zařízení jiný firmware,bylo by to super

janjarolim
Registrace: 11/2019
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Arris VIP4302

Všechno jde když se chce

lglb
Registrace: 9/2017

podľa mňa je blbosť to prerábať, našiel si aj nejaký postup na to? skúšal to niekto niekedy? toto není jednoducho stiahnem zasuniem zapnem prebehne inštalácia a hotovo, osobne by som riešil predaj a kúpil niečo iné napríklad android box univerzálny a máš po probléme, zvyk na novú krabičku nemôže byť predsa problém pokiaľ niekto nieje 80 ročný dôchodca

GIGN1987
Registrace: 4/2019

ale no tak

Právě že jsem tady někde četl že podobný Aris někdo naladil do modu, kde se dalo přenastavid odkud tahá firmware nebo tak něco...takže to není uplně asi těžké, ale osobně jsem neměl příležitost to zkoušet.
Tak když jsem dokázal odemknout navigaci mio tak aby nabíhala do windowsu ne rovnou na mio navigaci tak proč by nešlo toto.Jen bych potřeboval poradit abych to nepokakal :)

janjarolim

lglb:
máš teda nějaké upřesňující info?
díky.

janjarolim

@lglb

Opravdu děkuji.

janjarolim

Jak se dostanu do servisního menu mi někdo poradí?
Díky.

janjarolim

takže: vytáhnul jsem to ze sítě, stiskl power tlačítko, při stálého držení zapojil do sítě(do zásuvky 230v) až se rozblikala led žlutě a po zčervenání zmačkl na namířeném ovladači na krabočku 3 čárky vpravo nad kruhovým voličem a dostal jsem se po chvíli do menu.vťukal jsem 7532 a vyskočila další záložka.....
díky google.

janjarolim

no a zpět na t-mobile už ten pin nejde....ha ha ha

janjarolim

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra