![]() |
|
Samsung UE75RU7172Má někdo ?Myslím, kdo je ochoten objektivně říct v porovnání s jínými, nebo něco jiného v podobné uhlopříčce pro update ? Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 938 |
![]() |
|
RE: Samsung UE75RU7172Ja mam mensi 7172 v loznici a je perfektni - neni to Android, skvele fungujou vsechny aplikace (HBO, Netflix, Plex, Amazon, AppleTV), ma to Airplay, vzdalenou plochu. Jedinej problem je v tom, ze seznam programu SAT a TV je oddelenej a musi se prepinat, coz je zatracene nepohodlny.Obraz je dostacujici - u HD je krasne ostrej, neni problem s podsvicenim nebo odezvou (sport me nezajima), ale podani barev je proste takovy nejaky neprirozeny, v porovnani se starou plazmou. Kdyby mi odesla plazma, asi bych koupil prave tuhle TV, protoze prave aplikace a velikost je pro me to nejdulezitejsi. Priplacet za kvalitnejsi obraz se mi uz moc nechce, protoze za to se priplaci hodne a ta kvalita ani tak neni zadnej zazrak (pri SD nebo HD zdroji, 4K asi OK). |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: Samsung UE75RU7172mně zas až tak ty aplikace netáhnou , stačí připojit chytrou krabičku u těch vývoj a výkon letí nahoru .Sat taky není důležitý hlavně mně zajímá obrazově v reálu Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 938 |
![]() |
|
RE: Samsung UE75RU7172Pohybovo je to katastrofa, trha obraz jak svina a nezabera ani automotion plus.Inak komplet recenzia je tu https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ru7100 Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: Samsung UE75RU7172Tem zakladnim radam Samsung s oznacenim RU 70...71.. je lepsi se vyhnout. To radeji vzit o trochu vylepsenu RU 74.. nebo ještě o něco lepsi RU 8002. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
![]() |