Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

O2TV GO na android TV Sony

Zdravím pánové. Používá někdo pro sony tv O2 GO? A v jaké aplikaci? Já dříve používal pod Kodi,ale to přestalo nějak jít. Tak jsem něco nainstaloval pod androidem. Teď to jde ale pohybování mezi programy vůbec nevidím,jen slyším zvuk po přeskočení na jiný program a tak vše dělám pokus omyl. Má s tím někdo zkušenost? Dík za reakce. :((

nemo
Registrace: 10/2004
Odpověď v diskusním vlákně

O2 tv

Já to používám, ale ne s dálkovým ovladačem od Sony, ale s Minix NEO air mouse 2. Jde to i s bezdrátovou myší, ale Air mouse se lépe ovládá. Používám jako aplikaci v androidu staženou z apkpure.com. Aby se objevila ikona o2 TV mezi apkami, je potřeba ještě jedna aplikace, kterou si vytvoří člověk sám pomocí internetu

chrdinka
Registrace: 9/2010

RE: O2TV GO na android TV Sony

Tak jak teď psali tak bude do 2 či 3 roků aplikace pro Android tv. Momentálně je pro Samsung.

satman1

@chrdinka

Jj tu aplikaci z apkpure.com mám nainstalovanou. Můžeš mi prosím tě navést na nějaký návod na netu na vytvoření té aplikace pomocí internetu. Dík.

nemo

Aplikace

http://atvlauncher.trekgonewild.de/
Tam zadáš App name třeba O2 TV
A App package se zadává to, co je v google play při zadání O2 TV za lomítkem ( zde pro O2 TV je tam konkrétně https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.o2.o2tv, čili tam napíšeš : details?id=cz.o2.o2tv
Pak klikneš na generate a za asi 20 sekund se tě to zeptá, kam soubor uložit ( je nutné to dělat na notebooku nebo stolním PC, ideálně s vloženou fleškou, na kterou to uložíš a pak instaluješ do televize stejně jako soubor stažený z apkpure.com

chrdinka

Ikona

Ještě je dobré stáhnout ikonu aplikace a zadat ji do App logo a App banner, aby se v televizi zobrazila modrá ikona O2 TV, na kterou když pak klikneš, se spustí aplikace

chrdinka

@chrdinka

Díky moc,zítra si s tím pohraji. R^ ;)

nemo

O2 tv

...a funguje Vám momentálně O2 tv ?

Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz

dědek1
Registrace: 1/2006

@dědek1

Už jo. cca 5 minut

DM525, FormulerF4Turbo, Mecool KM3 4/64 ATV 9.0, Mecool KM9 4/32 AOSP 9.0

Kubik77
Registrace: 11/2016

O2 TV GO

Tak se dílo nezdařilo. Pomáhal mi s tím i syn o kterém jsem si myslel,že to zvládá s apkama lépe než já. Nakonec mi řekl,už musím jít a bylo to totálně zaseklé. :laughing: Tak jsem to celé přeinstaloval a později zkusím bezdrátovou myš. Jinak včera to taky nějak vypadávalo. Hlavně že to jde alespoň takto. R^ ;)

nemo

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra