Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

DVBT2 AB cryptobox 702T

Dobrý večer pánové,
mám DVBT2 set top box AB Cryptobox 702T, no nejde na tom vůbec youtube. Software mám V1.14.20433. Nevěděl by někdo čím to je? Zkoušel jsem i jiné software, ovšem bez úspěchu. Jinak vše ostatní funguje... Dík za případnou radu, ipov

ipov
Registrace: 5/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DVBT2 AB cryptobox 702T

treba pockat na novsi soft...na starsich to uz nechodi zopar tyzdnov...

Dish:Supral 200cm-90E-47,5W.C+Ku band:QARL 3636+GBOX2000,dekl.:HARL3612+ PaceMSP995,FIX-120cm-23,5E,LNB:INVERTO Quad:90cm+DM3800-95E-50W,Clarke TechHD4100+,Octagon SF8008 combo,AB Cryptobox 752(LNB): WSI,ZINWELL a vela inych..C band polarotor+Supermax 13

Dano
Registrace: 1/2007

@Dano

Díky za vysvětlení, ipov

ipov

Ja mam cryptobox 700hd a mne tiež nefunguje youtube

martinlg
Registrace: 9/2014

@ipov

702THD_MINI_MCAS_V1.14.20710_17-07-2019.rar,jestli jede youtube nevím,musíš vyzkoušet.

jjery
Registrace: 12/2012

Nový FW.

Už je k dispozici nový FW, cit.:

Hlavní změny ve firmware v1.09.20927:

? funkce HDMI CEC je opět zapracována
? přidána funkce "Black out policy" - můžete si nastavit, zda má po výpadku proudu přijímač nabootovat do pracovního nebo stand-by režimu.
? další drobné opravy + fixy

cha-cha

Finta Fň

V síťovém nastavení najet na DLNA DMR a potvrdit. Na mobilu, nebo tabletu spustit Youtube. (Mít tam nainstalovanou aplikaci např. AllConnect.) na požadovaném videu najet na sdílet, vybrat AllConnect, potvrdit připojení Cryptoboxu a vesele přehráváme "nepřehratelné" video na připojené telce (i té úplně nejhloupější). Pak přehrávání videa ovládáme dálkáčem (pause, play, ff, fr, info - časová osa...).

krupino
Registrace: 10/2008

sw z 16.9 je pro 702t mini

miku
Registrace: 10/2007

Zdravím Vás,
jenom bych se zeptal, je sw pro 702T mini použitelný pro 702T? Nerad bych nějakými
experimenty set top box umrtvil, je skoro nový. Díky ipov

ipov

@miku

Jo, sorry, prásknul sem to do jiného vlákna.

cha-cha

@cha-cha

je lepší? co je změněno?dík

miku
Registrace: 10/2007

@ipov

softy nejsou zaměnitelné, nenech se zmást diskuzí o mini která je zde nepatřičná (mini např. vůbec nemá připojení na net...)

lance
Registrace: 10/2008

@lance

To jsem potřeboval vědět, moc už se touto technikou nezabývám.
Díky ipov

ipov

@cha-cha

Tak tento FW je na AB cryptobox 702T mini. Dnes nainstalováno, nového vše co je v popisku. R^

computer
Registrace: 6/2012

Zdravím!Máte prosím někdo zkušenosti s tímto STB? Zakoupil jsem tento model,ale řeším již několik dní problém, že když si nastavím záznam přes časovač,tak pak toto nastavení záznamu před spuštěním nemohu nikde najít,pro případnou opravu třeba kanálu/času.Děkuji! ;)

redroker
Registrace: 9/2019

Zdravím!Můžete mi prosím poradit ohledně nastavení času? Když zvolím nastavit ze sítě (stb je připojen přes LAN), tak vůbec nereaguje. Pokud nastavuji dle svět. pásem, tak jsou tam odchylky +-15min.Když zvolím ručně, tak OK, ale po dvou dnech cca o 3/4h napřed. Díky!

redroker

Mela by tam byt i volba auto.

HYPER
Registrace: 11/2010

Ta volba tam je,ale bez výsledku. Včera jsem nastavil čas ručně, dnes už se zpožďuje o 5 minut.Změnil jsem na Formát času - Auto a Čas - Síť vypnul/zapnul box, ale nic.Všechny STB, co jsem do teď měl,jsem nemusel toto vůbec řešit, STB si vzali čas z TV sítě (teletext?).Nevím, jestli to není na reklamaci.Vzhledem k tomu,že dost nahrávám,tak pro mě zásadní problém. :-/

redroker

Nechápu, že si STB netahá čas z TV vysílání,nebo int. sítě.Taky když přístroj odpojím od el. sítě, tak po opětovném zapojení se čas sám nenastaví,ale zůstane tam ten před odpojením.Čas se po ručním nastavení za pár dnů hodně zpožďuje.Opravdu v tomto zvláštní STB. Rv

redroker

redroker,

ted mam zapnuty STB a v polozce cas/nastaveni casu je volba auto a letni cas je taky nastven na auto. Když se STB vytahne ze site, tak tam po zapnuti naskoci cas kdy byl vypnut ze site, nasledne po zapnuti ovladacem se cas automaticky srovna a po vypnuti ovladacem zustava na displeji. Takze by to mělo byt funkcni. SW tam mam z 16.9.

HYPER

Ano, mám vyzkoušené i toto nastavení, ale je mi divný, že se čas po pár dnech rapidně rozchází a prostě se nezaktualizuje ze sítě.

redroker

redroker,

ja jedu přes antenu DVB-T a zatím ok, uvidim co to udela po delší době pouzivani.

HYPER

Ještě jednou prosím problém s časem. Je tu někdo, komu na tento modelu funguje spolehlivě čas? Ať zvolím v nastavení cokoli (Ručně/Automat/Síť), po pár dnech se hodně zpožďuje, za týden cca 5-7 minut.Nechápu, proč se čas neaktualizuje z TV signálu (jako to dělají i o hodně levnější STB),nebo internetu. Je také dost podivné, že když dojde k výpadku proudu, po zapnutí tam zůstane čas před výpadkem.Psal jsem dotaz i výrobci,ale bez reakce. :-/

redroker

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra