![]() |
|
Skylink - platnost dekódovací kartyPřeji hezký den, jakou má platnost dekódovací karta, když vyprší předplatné a není zaplacen servisní poplatek?Lze pak bezplatně zahájit příjem nebo je po určité době nějaká pokuta? Děkuji (hledal jsem na Skylinku, ale je to bída se tam něco dočíst). |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
![]() |
|
@rejčaDo 1 roku od konce předplatného, lze na kartě aktivovat jakýkoli balíček bez sankcí.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: Skylink - platnost dekódovací kartyhttps://www.skylink.sk/ako-sa-vratit-ku-skylinkuAB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 518 |
![]() |
|
RE: Skylink - platnost dekódovací kartyDíky moc za info. Hledal jsem, hledal. Nenašel. Díky za záchranu. |
rejča
![]() |
|
RE: Skylink - platnost dekódovací kartyJen mě napadá, je nějak omezena doba, do kdy jde ten reaktivační poplatek 200 Kč / 8Eur? Nebo to jde i u víceletého výpadku?Jasně, když nebude výměna dekódovacích karet v mezidobí. |
rejča
![]() |
|
SkylinkSkylink to má všechno bezvadně pořešeno, jak jinak.![]() ![]() |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 130 |
![]() |
|
SkylinkStačí SMS za 25kc základ na čtyři dny a je obnoveno. |
mattes
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 175 |
![]() |
|
@mattesdoplním na rok |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
otazka je,co s tym urobi francuzsky CANAL+...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
Skylin Karta ICE po UpdateVazeni ,potrebuji Vasi pomoc, mam kartu Ice Irdeto. cela leta fungovala na Scamu i Alphacryptu modulu. Po zasahu Skylinku, zaslani aktivace funguje jen v Oficialnim receiveru od Mascomu. Jaky mam koupit Modulu? Modul je urcen pro receiver VU+Duo 2 HD, Image OpenATV 6,3. Byl bych Vam velmi vdecen. |
Wata
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 174 |
![]() |
|
![]() |