![]() |
|
SkylinkLive - Samsung SMART - ArchivZdravim ...Kto ma podobny problem ... pri archivu to miestami sekne a ide to do ciernej obrazovky ?? Live ide bez problemov ... |
matt84svk
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
Skylink ArchivPresne ten istý problém. Samsung a Skylink aplikácia. Po chvíli čierna obrazovka. Niekedy to ide minútu niekedy desat. Dá sa to iba spustiť znova ale aj tak to vždy po chvíli vypadne. Robí to iba z archívu. Pri live to ide bez problémov.Problém pozorujem jeden až dva mesiace. |
Martintkr
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: SkylinkLive - Samsung SMART - ArchivZe o probleme vedia ,, jedna sa len o aplikaciu pre Samsungy ... ale ide to riadne na nervy ... normalne az hanba ze to nevedia napravit. |
matt84svk
![]() |
|
Skylink ArchivMne tvrdili že mám problém doma z internetom😂 |
Martintkr
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: SkylinkLive - Samsung SMART - ArchivProblem je na ich strane ,, ja mam telku napojenu na net cez kabel. Cize ziadne kratkodobe vypadnutie signalu nehrozi. Vedia o tom ... len nevedia kedy to opravia lebo asi nevedia co to robi. To su mi odbornici ... Pritom vacsinou vyuzivam archiv ... takze mi to lezie na nervy |
matt84svk
![]() |
|
@matt84svkLive taky nejde,jak je větší sledovanost smůla a dnes jsem v hlavním čase nestihl začátek a vůbec to nešlo načíst![]() ![]() |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
na tesle chodí všesuper......... |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@lglbako je pravda ze aj to live miestami zblbne ... ale ten archiv nepamatam zeby to tak zle slo ako posledne dni ...@pierrepetr pokial viem, tak jedna sa len o problem so Samsungom |
matt84svk
![]() |
|
RE: SkylinkLive - Samsung SMART - ArchivDělá to od poslední aktualizace. Archiv nefunkční.![]() VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
RE: SkylinkLive - Samsung SMART - ArchivJiž téměř 3 týdny to se Skylinkem řeším. Po týdnu mi potvrdili, že je problém v aplikaci a TV Samsung. Archiv je nyní téměř nepoužitelný (od půlnoci do 14. hodiny to docela jde, ale odpoledne-večer to skončí na černé obrazovce klidně o po 1 vteřině - i několikrát po sobě). Jelikož předchozí verze fungovala v tomto směru dobře, tak asi vývojáři aplikace něco řádně neotestovali.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
a furt seprodávaj ty samšumty,lidi sou nepoučitelní |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: SkylinkLive - Samsung SMART - ArchivNyní jsem obdržel informaci, že byla provedena úprava nastavení serverů a již by tedy nemělo docházet k přerušení přehrávání (černá obrazovka) při přehrávání z archivu. Tak to zkoušejte, a pokud byste objevili nějaký problém, tak to zde prosím napište.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
![]() |