Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SkylinkLive - Samsung SMART - Archiv

Zdravim ...

Kto ma podobny problem ... pri archivu to miestami sekne a ide to do ciernej obrazovky ?? Live ide bez problemov ...

matt84svk
Registrace: 2/2019
Odpověď v diskusním vlákně

Skylink Archiv

Presne ten istý problém. Samsung a Skylink aplikácia. Po chvíli čierna obrazovka. Niekedy to ide minútu niekedy desat. Dá sa to iba spustiť znova ale aj tak to vždy po chvíli vypadne. Robí to iba z archívu. Pri live to ide bez problémov.
Problém pozorujem jeden až dva mesiace.

Martintkr
Registrace: 3/2016

RE: SkylinkLive - Samsung SMART - Archiv

Ze o probleme vedia ,, jedna sa len o aplikaciu pre Samsungy ... ale ide to riadne na nervy ... normalne az hanba ze to nevedia napravit.

matt84svk

Skylink Archiv

Mne tvrdili že mám problém doma z internetom😂

Martintkr
Registrace: 3/2016

Problem je na ich strane ,, ja mam telku napojenu na net cez kabel. Cize ziadne kratkodobe vypadnutie signalu nehrozi. Vedia o tom ... len nevedia kedy to opravia lebo asi nevedia co to robi. To su mi odbornici ... Pritom vacsinou vyuzivam archiv ... takze mi to lezie na nervy

matt84svk

@matt84svk

Live taky nejde,jak je větší sledovanost smůla a dnes jsem v hlavním čase nestihl začátek a vůbec to nešlo načíst ;P :fuming:

lglb
Registrace: 9/2017

na tesle chodí vše

super.........

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@lglb

ako je pravda ze aj to live miestami zblbne ... ale ten archiv nepamatam zeby to tak zle slo ako posledne dni ...

@pierrepetr pokial viem, tak jedna sa len o problem so Samsungom

matt84svk

Dělá to od poslední aktualizace. Archiv nefunkční. :mad:

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

Již téměř 3 týdny to se Skylinkem řeším. Po týdnu mi potvrdili, že je problém v aplikaci a TV Samsung. Archiv je nyní téměř nepoužitelný (od půlnoci do 14. hodiny to docela jde, ale odpoledne-večer to skončí na černé obrazovce klidně o po 1 vteřině - i několikrát po sobě). Jelikož předchozí verze fungovala v tomto směru dobře, tak asi vývojáři aplikace něco řádně neotestovali.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

a furt se

prodávaj ty samšumty,lidi sou nepoučitelní

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Nyní jsem obdržel informaci, že byla provedena úprava nastavení serverů a již by tedy nemělo docházet k přerušení přehrávání (černá obrazovka) při přehrávání z archivu. Tak to zkoušejte, a pokud byste objevili nějaký problém, tak to zde prosím napište.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra