![]() |
|
FilmBox LiveAhoj má někdo zkušenosti z FilmBox Live na kolika zařízeních se to dá sledovat? Nikde to nemůžu najít. Třeba HBO GO jde na pěti.Dík za info.VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
RE: FilmBox LiveVůbec bych si to neporizoval, nepřehledná apka, špatný výběr filmů,asi to jde na čtyři zařízení a můžeš to vzít na zkoušku, pak zrušit,HBO go je lepší |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
RE: FilmBox LiveNa Filmbox live se dá připojit neomezeně zařízení. Asi to je právě proto,že ve videotéce není nic pořádného. Takové céčkové filmy. Já to mám zdarma od Freesatu-mám zaplacený pouze balíček Filmbox za 50kč měsíčně. Jinak na HBO GO jdou připojit pouze 4 zařízení a dají se měnit tuším jednou měsíčně. Alespoň podle operátora. No a kdyby tě i HBO Go omrzelo, tak doporučuju Netflix. To je úplně jiná liga. :-) |
huhu
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 258 |
![]() |
|
@huhuČetl jsem ohlasy na Netflix, většinou nic moc |
lglb
![]() |
|
@lglblglb: Fakt?![]() ![]() |
huhu
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 258 |
![]() |
|
RE: FilmBox LiveFilmbox Live som mal aj mám,ale netestoval som koľko zariadení ide naraz,ale všade mi v pohode fungoval,aj live streamy. |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 034 |
![]() |
|
RE: FilmBox LiveMikyJá mám přesně to co huhu,ale největší liga(a tu doporučuji)je jít ven do přírody! ![]() |
Kombi
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 685 |
![]() |
|
RE: FilmBox LiveV tomhle vedru je nejlepší doma zapla klimoska, láhev pivka a hbo![]() ![]() |
lglb
![]() |
|
RE: FilmBox LiveJá ani nevěděl že jsem si to pořídil , ke skylink kombi je to zdarma ani jsem nevěděl že to mám proto se ptám, nějak jsem to neřešil až od nové TV.VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
RE: FilmBox LiveNetflix má jednu velkou nevýhodu. Čeština. Je tam málo dabovaných filmů, ale časem se to určitě zlepší. HBO Go má taky pár filmů, které nemají ani české titulky. Ale funguje to dobře, i když to má také své mouchy. S Filmbox Live zkušenosti nemám, ale nepořídím si to, protože moje stařičká televize nemá na to apku. A v mobilu to sledovat nechci.Spíše by mě zajímala nová služba Discovery/BBC, která má nabídnout obrovský archív dokumentárních filmů a mají být časem i u nás. Tak jsem zvědavý. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 913 |
![]() |
|
![]() |