![]() |
|
Internet od O2Zdravím. Ma niekto skúsenosť s internetom na doma od O2? Konkrétne modrý internet na doma. Hlavne by ma zaujímalo,či je stabilný a bez výpadkov.Dakujem. |
vlado5500
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
@vlado5500Kámo kašli na O2.Pokud chceš fakt dobrej net na doma jdi do UPC ![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 4 759 |
![]() |
|
RE: Internet od O2@William cz: "internet na doma od O2" je internet cez mobilnú 4G/LTE sieť, takže, vlado5500 bude s dosť vysokou pravdepodobnosťou mimo dosahu "káblových operátorov"... |
kobram
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 602 |
![]() |
|
@kobramTak to potom rozumím... |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 4 759 |
![]() |
|
@vlado5500v ČR mám obdobnou službu od T-mobile 50/15M, ikdyž je to z cca 300m vzdálené BTS, je to bez fup (berou to jako pevné připojení po "drátu"). Jsem spokojen výpadky nemám a co mi slíbili, to mi domů opravdu "teče". U nás na okraji města nic lepšího nebylo.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Internet od O2Segra si vzala na mě Internet OPTIMAL Air 20 Mb/s....30GB za 250kč...nepotřebuje neomezený, ještě ten wifi modem byl tenkrát za polovic...má to rok a bez jakéhokoli výpadku.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
@internet od O2Mám ho také, verzi Premium ,už asi 5 let a šlape to naprosto v pohodě, stabilní, za mě spokojenost,předtím jsem měl místního providera mikrovlnou technologií a to byla katastrofa.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Internet od O2Měl jsem O2 dva roky a nikdy více, výpadky, bylo to ještě horší než vesnická wifi.A jakmile se připojilo více uživatelů tak finito. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Internet od O2Vidím, že sa tu porovnávajú len tak české a slovenské GSM/LTE siete![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ešte jedna poznámka, "važení rádcové": "Internet na doma od O2" na Slovensku beží v 4G sieti iba vo verzii "Biely", verzie "Modrý", "Strieborný" a "Zlatý" bežia na LTE TDD sieti 3,5 a 3,7 GHz.... ![]() ![]() ![]() |
kobram
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 602 |
![]() |
|
@kobramTak to jsem přehlédl![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Internet od O2A teď se začiná u nás montovat internet 5G neboli vražedná frekvence pro lidi, zvířata atd..v jedné evropské zemi ho dokonce zakázali...![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 421 |
![]() |
|
@Fanyn..už je jich více-těch zemí Začíná to být pro 5G docela tristní,když se "profláglo",jak to ve skutečnosti je...![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
@vlado5500Ahoj.Ja mám ten O2 internet na doma,je to v pohode,je stabilný,bez výpadkov,aspoň u mňa :-) |
Zozi
Registrace: 5/2016 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
@vlado5500len odozva je trochu vyššia,okolo 40 ms |
Zozi
Registrace: 5/2016 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: Internet od O2Ja som skušal od Telekomu net na doma a bola to velmi slušna rychlost akurat ping bol 38 a to je viac ako lokalny provider |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
RE: Internet od O2Ďakujem všetkým za reakcie a rady. Možno by bolo najlepšie vyskúšať to na pár mesiacov bez viazanosti a podľa výsledku sa potom rozhodnúť. Papierovo to vyzerá super,ale zneistili ma recenzie,ktoré som čítal na nete. |
vlado5500
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: Internet od O2pevnu ip ti nedaju a ani jeden port, mal som to 5 dni a vratil som to vypadky boli . |
jukon
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
RE: Internet od O2to záleží na lokalite kde je aký signál na neurčito bez viazanosti je drahý, po otestovaní brať s viazanosťou , je dotácia i na zariadenie, mne tiež signál vypadával no o ulicu dalej je OK |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
RE: Internet od O2Mám pevný internet od O2 (20 Mbps),ve staré sídlištní zástavbě, cca od října 2018 (kvůli naší splantané lize a LM, jsem zrušil UPC).Musím glosovat,že je to pevný internet ve skutku mírně "bolavý".U UPC jsem prakticky nezaznamenal výpadky.U tohoto operátora je to však poněkud bolavé...a v rámci komplexní služby mám i LTE 6GB,takže ,když mi to vypadne ,švácnu to přes LTE (samozřejmě ne 4K stream:-)).Závěr: všechno závisí na stavu sítě CETIN, ani Pánbožko z ho*vna bič neukrůti. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Internet od O2Mam modry internet, som na hranici signalu, kde oficialne pokunaju uz iba biely. Signal 32dB , Rychlost 14mb, bez vypadkov. Ping 35ms a viac. Akurat sa mi nezda ten ZTE modem, u mna uz druha reklamacka.![]() |
ivovi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
![]() |