![]() |
|
VU+ULTIMO 4KMam open pli 6.2,jde stahnout nejaky IPTVplugin online.DEKUJI |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 638 |
![]() |
|
RE: VU+ULTIMO 4KAk podporuje online sťahovanie tak ano . Pluginov je dosť .Iptv world , iptv plaer a kopa ďaľších .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
RE: VU+ULTIMO 4KHledam v pluginech a zadny iptv nic nevidim!!! Takze asi prez USB?DIKY |
baryn9
![]() |
|
barynePřes usb se nedělá vůbec nic. Proč nenavštívíš stránky vu+supportu, kde máš hafo udělaných krásných záloh /t.j. kompletní image s pluginamy/ od lidí, co se tomu rozumí. Udělej zálohu Tvojeho zastaralého openu /bojíš se do toho vrtat, co?/ z menu /kompletní záloha na hdd, nebo usb/, pak stáhni nějakou poslední zálohu, třeba tohle http://vuplus-team.com/index.php?threads/openatv-6-3-vu-ultimo4k-bootvideo-furkanb-backup.1129/ /doufám, že admim promine, ale je to pro "dobrou věc"/, nahraj na usb a pak nahraj do ultima. Budeš muset upravit jazyk, nastavení tuneru a nahraješ svůj setting a voila, mát tam už turkvod s iptv a můžeš studovat do aleluja. Je tam i pěknej skin, můžeš si ho upravit podle sebe. Tak ted už máš zadaný domácí úkol, jenom se tomu věnovat a studovat...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: VU+ULTIMO 4KA když se stratíš, nebo se Ti to nebude líbit, nahraješ svoji zálohu a jsi zase tam, kde jseš ted...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: VU+ULTIMO 4KVerzia Turkvod 9 je K.O. Včera vyšla nová verzia 10.0 ale zatiaľ ako test pre mips32el. Musíme si počkať, až bude do vuplus all ipk.vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
RE: VU+ULTIMO 4KVrtat se nebojim jenom jsem to nikdy nedelal tak jsem myslel nejaky strucny navod.Presto DEKUJI. |
baryn9
![]() |
|
@tukanale samozřejmě. že se dá instalovat plugin v openatv pomocí usbzde je návod https://www.youtube.com/watch?v=fNGbiQtCFm4 zkušení instalují přes telnet nebo aspoň zkopírováním pluginu do tmp a následně přes místní rozšíření. Tazatel je ale jelito co s linuxama neumí-viz ten jeho modul VC+ co tu furt řešil není z dotazu ani jasný co vlastně požaduje, v openatv je totiž xc plugin, stačí jej stáhnout z excensions a vyzkoušet zda je to to co myslí a vyhovuje nebo jen chce konvertovat nějakej iptv list do enigmy2. |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
hogoKdo by to dělal přes usb, když to může udělat přes telnet s přehledem, co to dělá /přesně, jaks to napsal/. Chtěl jsem tím říct, že se to nedělá, ne že to nejde...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: VU+ULTIMO 4Kzkuseni neinstaluji pres telnet. telnet je protokol. zkuseni instaluji pres terminal, idealne v sifrovanem protokolu ssh :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
@bublajsNějak jsem nepochopil tu narážku asi na diskuzi výše, ale pokud je telnet komunikační protokol, tak otevřu konzoli, zadám příkaz opkg.... pak potvrdím a proběhne instalace, nerozumím co je na tom nesrozumitelně nebo špatně nebo úsměvného a jak to baryn9 pomůžezgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: VU+ULTIMO 4KLen na upresnenie aj pre ostatnych. Pozeral si zoznam pluginov nainstalovanych, alebo zoznam pluginov na stiahnutie? Lebo uz som sa stretol aj s tym, preto sa pytam, nie ze by som chcel podcenovat niekoho.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: VU+ULTIMO 4KOmlouvam se ze jsem se dovolil na neco zeptat!!!DEKUJI |
baryn9
![]() |
|
baryneMísto toho, aby jsi něco vyzkoušel, tak se urážíš!!!. Takhle se tady "škádlíme", je to takový místní folklór a Ty to bereš osobně. Mimochodem, už jsi vyzkoušel nějakou hotovou zálohu z toho supportu na odkaze, který jsem Ti poslal? Je tam dokonce i nějaký openATV 6.2 s hotovými doplnkami, tak kde je problém? Bez Tvé snahy to samo opravdu nepůjde...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: VU+ULTIMO 4KSamozrejme ze jsem vyzkousel zalohu,funguje bez problemu,ja nejsem priznivcem VTI ani ATV zda se mi ze maji spatny obraz a spatne menu ale to je asi tim ze jsem mel vzdy openpli je to asi vec nazoru a zvyku.Tak se ptam jen proto kdyby mel nekdo openpli tak je to hned da strucny navod a je to.Ja se vubec neurazim tohle forum bylo vzdycky slusne az na vyjimky!!!Prezto DEKUJI,ZADNY UCENY Z NEBE NESPAD.Nekdo se zivy rukama a nekdo jinak,proto se ptam jak to funguje.DEKUJI HEZKY DEN. |
baryn9
![]() |
|
RE: VU+ULTIMO 4KViděl jsem open... a hned myslel, že používáš ATV, moje chyba, mám pořádně číst. Za zkoušku ale určitě stojí openTR, nebo purE2, které tam jsou. Obrazově se mi zdálo nejlepší BH, které bude pro Tebe ale komplikované a nepřehledné...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: VU+ULTIMO 4KUvidime treba neco najdu na ten open pli.Dekuji za rady!!! |
baryn9
![]() |
|
RE: VU+ULTIMO 4KAle vždyt tam je i komplet záloha openPLI z října 2018, hledej backup images, anebo tady na talíři: http://vuplus-team.com/index.php?threads/openpli-6-2-release-vu-ultimo-4k-bootvideo-kodi-furkanb-backup.528/#post-3790 /ještě jednou se omlouvám adminům/...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: VU+ULTIMO 4Kuplne nechapu proc by mel stahovat a testovat celou img, kdyz si muze stahnout plugin a je vyreseno.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: VU+ULTIMO 4KKdyž tak nad tím přemýšlím, tak máš naprostou pravdu, ale evidentně mu to celé dělá problémy, chtěl jsem, aby se něco přiučil a vyzkoušel něco nového s minimálním úsilím. Tam má všechno, nastavený hezký skin, softcamy, všechno. Ale máš naprostou pravdu, když mu dělá problém jednoduchá instalace jednoho pluginu, co potom tohle. Jako obyčejně pro dobrotu, na žebrotu, měl jsem zase "záchvat pomáhat"...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: VU+ULTIMO 4KJa se jenom ptam jaky plugin na IPTV.To je cele!!! |
baryn9
![]() |
|
@baryn9IPTV player sa už volá E2player. Tak hľadaj v pluginoch na feede OpenATV.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: VU+ULTIMO 4KProsím pěkně jednu otázku: proč se bavíte o IPTV přehrávači obecně? Já žiju v domnění, že každá IPTV má svou aplikaci a některé z IPTV mají jako aplikaci vlastní plugin do E2. Takže já bych rozuměl otázce "sháním E2 plugin na O2TV". To jako že E2player mi přehraje cokoli, stačí jen nainstalovat plugin + zaplatit si konkrétní IPTV službu? |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
![]() |