![]() |
|
Philips Channel EditorAhoj, prosím uživatele uvedeného editoru o radu nebo pomoc. Stáhl jsem několik verzí, ale ani v jedné se mi nedaří otevřít soubor stažený z televize. Jedná se o tv Philips 24PFS4022/12.Nevím jakou příponu by měl mít soubor, který se dá editovat. Stáhne se mi složka Clone/PhilipsChannelMaps/ChannelMap_100/ChannelList/channellib v poslední složce jsou souboty DVBT.xml a DVBC.xml , ale ty už nejsou v editoru viditelné ![]() Díky za radu. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
Philips Channel EditorAhoj co máš za verzi editoru já mám 6.61.46 a funguje perfektně mám sice android tv ale i na tu tvoji by to mohlo jít. Postup jak to otevírám já otevřu program a pak to důležitý neotevírám ten channel maps ale jen jej označím a dám ok a ten se mi otvře i s programama pokud to otevíráš i jednotlivý soubory tak to nefunguje jen zkus označit ten channel maps a dej ok.a dej vědět jestli ti to šlo. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
@kanonMám verzi 6.61.22.0, zkusil jsem Tvůj postup, ale napíše "no channel list found..blabla.." |
decmen
![]() |
|
@kanonTak, našel jsem na nachtfalke "onkaphilipschanneleditor" a ten vidí vše, otevře,zedituje,uloží![]() |
decmen
![]() |
|
Philips Channel Editorna uložto jsem dal svoji verzi 6.61.46 poslali mi ji přímo z Philipsu zkus a dej vědět |
kanon
![]() |
|
@kanonJo, tam jsem psal taky, poslali mi link na stažení - bohužel s prošlou expirací. Tak jsem jim poděkoval, uvidíme, zda to napraví. |
decmen
![]() |
|
@decmenMám verzi 4.0.4.0 a je funkční na 32PFS 5603/12. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 126 |
![]() |
|
@decmenvyzkoušej i tu moji verzi jestli funguje ať víme zase něco novýho a dej vědět čus |
kanon
![]() |
|
@kanonStaženo, vyzkoušeno, nefunguje![]() |
decmen
![]() |
|
@jjeryTen Onka je verze 1.3.4.0 , Turek v angličtině a funguje jak má.![]() |
decmen
![]() |
|
@decmenje to aspoň poslední verze od Philipsu to mi napsaly oni ale jestli to není spíš jen na android tv |
kanon
![]() |
|
decmenjinak ten Onka mi to taky otevřel ale ta verze co mám já tak má lepší zpracování a grafiku ale jak píšu asi je to pro android tv a ještě jedna věc jak se dají v Onkovi upravit oblíbený to jsem tam nenašel díky |
kanon
![]() |
|
@jjeryTak jsem ji zkusil taky - je to všechno na jedno brdo, ty soubory *.xml to prostě nevidí a šmitec. Pro tuhle Philipsku nepoužitelný. |
decmen
![]() |
|
@kanonOblíbený-to je právě to,proč jsem sháněl editor. Mám tu jednoho dědu, co si koupil tuhle potvoru,chce kanály seřadit, ale pak si něco namačká, pár kanálů vyháže z oblíbených a volá na reklamaci. Tak už jsem chytil nerva a sháněl editor. Žádný oblíbený ! Stáhnu programy, seřadím jak chce, pošlu zpátky a šmitec.Díky všem za pomoc ![]() |
decmen
![]() |
|
@decmenPřesně tak jsem to udělal známému,pořídil si flešku,a jak občas něco omylem zprzní,tak si seznam znovu nahraje.Má ale jen DVB-T2. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 126 |
![]() |
|
@jjeryPřesně na tohle jsem to potřeboval, klient má jen pozemák a to ještě jen 2 muxy v T2, mux 4 jede ještě jen v T. |
decmen
![]() |
|
Philips Channel EditorTak jsem se dnes po čase dostal ke klientovi, kterému jsem sháněl ten editor a opět zrada. Kanály naladím, stáhnu na flešku, upravím v editoru dvbt.xml, pošlu zpět do tv a....T2 kanály=žádný signál![]() ![]() ![]() ![]() |
decmen
![]() |
|
![]() |