Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Enigma2 -VTI- Eurosport Player, Spotify

Jak nejlépe zprovoznit tyto dvě služby na linuxovém přijímači ?
Jde mi hlavně o Eurosport Player. Na internetu jsem našel přímo plugin, ale nepodařilo se mi přes něj přihlásit. Nemáte s tím někdo zkušenost ?

Přijímač: Vu+Solo 4K Parabola: Fuba 85Al, multifocus: 13.0°E 19.2°E 23.5°E 28.2°E image: OpenPLi

hori97
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

Eurosport player

Mě po nainstalování doplňku eurosport player v kodi a jeho spuštění VU vypsalo: inputstream.adaptive si missing on your Kodi install. Thionylu add-on si required to play this content. Ve VU mám Kodi 17.0. Ještě mám TV Sony s androidem a tam jsem eurosport player rozchodil i v Kodi 17.6 i jako normální android aplikaci staženou z google play. Eurosport player v TV Sony docela funguje, jen asi 6-8 sekund je při přepnutí na jednotlivé kurty na Australian open velmi rozmazaný obraz, pak už to jde, ale někde jsem četl, že jen rozlišení 720, v kabelovce UPC mám eurosport v 1080 a obraz je ostřejší. Když se přepínání jen mezi eurosporty 1 a 2 tak je obraz ostrý hned

chrdinka
Registrace: 9/2010

RE: Enigma2 -VTI- Eurosport Player, Spotify

Rozmazaný obraz je kvůli automatické volbě kvality obrazu, kdy si aplikace nejdříve "oťuká" rychlost připojení a zvolí vhodné rozlišení. Stejně funguje např. HBO GO. Možnost provozu EP přes televizi bohužel nemám, protože Firefox OS je již mimo podporu Eurosportu.

Přijímač: Vu+Solo 4K Parabola: Fuba 85Al, multifocus: 13.0°E 19.2°E 23.5°E 28.2°E image: OpenPLi

hori97

RE: Enigma2 -VTI- Eurosport Player, Spotify

Obraz je opravdu jen 720p, tedy o něco horší než třeba u Skylinku, ale za tu cenu jsem ochoten tuhle věc oželet.

hori97

@hori97

V plugine E2iPlayer je EurosportPlayer, odskúšaj si ho.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra