![]() |
|
RS8 (K34) z vysílače Č.B. VčelnáZdravím, nevíte někdo, co se stalo na tomto vysílači? Od nového roku v Týně nad Vltavou tento RS8 nepřijímám, předtím ano (i dle teploměrů v TV byla maximální kvalita i síla signálu), v současnosti nic. |
pro jh
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
@pro jhNemám nyní jak ověřit. Výpadek může mít jakýkoliv vysílač. V Týně bych obecně signál čekal jen na vyvýšených místech. Podle mapky by měl být nárok na příjem od tmavěžlutého odstínu, s extra směrovkou možná i světle žlutá.https://www.televizniweb.cz/wp-content/uploads/2018/01/V%C4%8Deln%C3%A1.png Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
RE: RS8 (K34) z vysílače Č.B. Včelnápro jh, něco s tim asi delaj, protože třeba na regionalnim vysilaci RS9 v Moste jde od Nového roku místo TV NOE opet program Mnau TV, který byl nahrazen programem Hobby tv. Momentalne jde TV NOE tady u nas na Chomutovsku pouze v PS12 DVB-T2 a v RS8 z Usti n.L. nebo z Prahy Zizkov na 51 kanalu. Zadnou zpravu o změnách v sitich RS1, RS8, RS9, atd. jsem nenasel na známých webových strankach. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: RS8 (K34) z vysílače Č.B. VčelnáI to je mozne, jak pise mirasat. Bud doslo k vypadku nebo se ti zmenili prijmove podmínky vlivem počasí pokud si chytal signal odrazem na antene. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
@mirasat, HYPERZ této lokality jede ještě RS7 na K42 a tam přijímám bez problémů dál. Kontroloval jsem oba RS o víkendu na návštěvě v Č.B. a tam jedou bez problémů oba. |
pro jh
![]() |
|
RE: RS8 (K34) z vysílače Č.B. VčelnáRS8 Vcelná normálně vysílá. V pátek měřeno, včera sledováno.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: RS8 (K34) z vysílače Č.B. VčelnáKravina, RS7 K42 vysílá z kletske rozhledny a daleko větším vykonem.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@SaxonJj, máš pravdu, přehlédl jsem se. |
pro jh
![]() |
|
RE: RS8 (K34) z vysílače Č.B. VčelnáJá myslím, že se jedná vliv počasí. Pravděpodobně jsi v dolíku. Bůh ví, jak vypadá signál, když to zrovna hraje.Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
![]() |
|
RE: RS8 (K34) z vysílače Č.B. VčelnáAno, je velmi pravděpodobné, ze i když to hraje, jedna se o signál tesně nad QEF. Jak se říká v přísloví “v (nevhodné slovo)i a v Tejně, je signalu stejně”On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@mirasatNe, jsem na kopci na kraji Hlineckého sídliště a kromě K29 a K57 jsem tady vždy chytal všechno obvyklé jako v ČB. Mám tady i DAB+ z Kluku a za příznivého počasí i DAB+ z Bavorska, takže dolík určitě ne. No uvidíme, třeba se stalo něco s anténou, hodně teď poslední dobou fičelo... |
pro jh
![]() |
|
@pro jhNevím který kraj myslíš: https://www.parabola.cz/album/foto-1331/ Problém na anténě, nebo svodu, či zesilovači se může objevit.![]() Popis fotografií: [1] RS8 na K34 v Týně nad Vltavou Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
![]() |
|
![]() |