Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Channel editor pre Philips 43PUS7303

Dobrý deň.
Nevie niekto o funkčom channel editore pre tieto TV (Android). Prešiel som googla, vyskúšal množstvo programov ale nefunguje ani jeden. Len jeden platený - SetEditPFL. Ale pýtajú akosi veľa a pre jeden TV je to ;P

ludvik14
Registrace: 9/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Channel editor pre Philips 43PUS7303

Pokusim sa pomoct vseobecne, pretoze mam iny TV Philips...Na mojom
65PUS6412/12, tusim aj na tvojom type nepotrebujes ziadny externy channel editor...Nakolko ten je sucastou software TV Philips. Len ho staci najst.
V mojom pripade na DO postupujem nasledovne:
Menu
Oblubene tv stanice
Option
Znovu zoradit kanaly
Prisludnu tv stanicu oznacim 2x OK
Presun hore +/ dole -
Potvrdim OK
Zelene tlacitko_Hotovo
Analogicky takto upravim cely zoznam oblubenych kanalov a nasledne zalohujem na USB.
Takze skus postupovat podobne cez MENU tvojho TV. Channel editor alebo
znovu zoradenie /vymazanie/ kanalov najdes cez MENU a tlacitko OPTION...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Ďakujem za reakciu. Ano, takto to ide. Len sa trápiť s cca 1500 SAT kanálmi keď potrebujem cca 150 presunúť do oblúbených a následne zoradiť.

ludvik14

Trapenie sa? No, najmladsi niesom. Avsak oznacit 118 oblubenych stanic v mojom pripade zo 4988 naladenych stanic TV prijimaca Philips nebol ziadny problem, pretoze to moze byt zabava aj pre Teba. Nasledne zoradenie 118-tich tv stanic v sekcii oblubene podla vyssie napisaneho postupu, mne trvalo priblizne sedem minut...Keby si mal moj typ tv prijimaca, tak Ti poslem mnou vytvorenu USB zalohu. Potom by si usetril az PAR MINUT manualnej prace s DO tv prijimaca.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Ďakujem za postrčenie. Púšťam sa do toho. Asi by mi tvoj setting nepomohol nakoľko potrebujem zoradiť z ASTRY 19,2 Nemcov. Ale vo všetkých PUS by mala byť verzia "ChannelMap_105"

ludvik14

Ahoj tak po všech trápeních jsem konečně našel editor co funguje na všechny tv philips i na android tv pokud máš zájem napiš mi do zpráv a já se ti ozvu a poradím kde jej sehnat.

kanon
Registrace: 2/2007

@kanon

Vďaka za odpoveď. Hľadal som tiež a našiel som 2 ako tak funkčné (ONKA a nejaký nemecký) - z toho 1 nemecký len demo.Ak máš odskúšané, že naozaj funguje budem povďačný.

Prajem príjemný Silvester a do nového roku vykroč tou správnou nohou.
Vďaka
ludovitr@gmail.com

ludvik14

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra