Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Rai 4K: Vánoční mše pro všechny volně na 13E

S potěšením mohou oficiálně všem oznámit, že Vánoční mše Papeže Františka z Vatikánu bude i tento rok v kvalitě 4K na kanálu Rai 4K a to formou FTA. Přenos bude tedy dostupný všem v dosahu satelitu HotBird bez jakéhokoliv omezení.
Jedinou podmínkou je logicky přijímač s podporou UHD.

Technicky a produkčně bude přenos zajišťovat Rai do celého světa ve spolupráci s Vatican Media, EBU, Rai Com, Rai Way a Euteslat.

Mše začíná ve 21:15 (24.12.)

Zdroj: Tisk. oddělení Rai (22.12. 20:30h)

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Odpověď v diskusním vlákně

@franck

A bude to aj na RAI 1?, Lebo 4k nemám možno to bude dávať aj slovenská TA3 HD R^

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

Samozřejmě bude i na Rai 1. R^

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

RE: Rai 4K: Vánoční mše pro všechny volně na 1...

https://www.parabola.cz/zpravicky/30326/silvestr-na-rai-1-s-velkou-show-s-disco-hudbou/

:laughing: :laughing: :laughing: tak ses dočkal ;P

prazak
Registrace: 9/2018

a s potešením ti mohu zdelit že na Františka nebude čas
;P
pulnočni mše bude 24.12 v každem kostele a tu atmosferu ti žádná RAI hd ultratv super max tv neda Rv ;P

prazak

To já si čas udělám. Do kostela nechodím, ale na tyto přenosy se dívám z čistě technického hlediska. Klidně bych vydržel i projev některých našich ústavních činitelů, pokud by ČT zajistila jejich přenos v UHD. Pořád je vysílání 4K jako šafránu, tak je potřeba využít každé příležitosti. Až pojede biatlon z Nového Města ve 4K, tak nebudu mít potřebu sledovat Vatikán.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015

@omar3

Nevím, zda jsi někdy byl uvnitř chrámu baziliky sv Petra ve Vatikánu, pokud ne, tak ve 4K vyniknou detaily které jsou běžnou kamerou neviditelné a samozřejmě je to tedy divácký zážitek. Je neuvěřitelné, co Michelangelo a spol. vytvořili, je to opravdu nádhera. Mám procestováno hodně, ale tolik krásných památek co se nachází v Itálii jsem neviděl nikde jinde. A to píšu i za mnoho cizinců kteří mi to řekli do očí.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

každý kdo si místo
osobní návštevy pulnoční mše treba i malého kostela
v malé obci vybere priblblý prenos na sat no a hlavne na Rai
je proste u mne k nepochopení
lezeš jim zde do zadku už ti publikují i články
no hlavne ať je to rai a tu baziliku si srtč do zadku ty retarde -- amen -- a banán :laughing:

prazak

@franck

Samozřejmě jsem na místě byl i nahoře na vyhlídce, ale to na věci nic nemění, že mne zajímá pouze technická stránka přenosu.
A nějaký cajzl na tom nic nemůže změnit. Brňáci vědí...

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015

Dobry! Dik za tip a prosim te co to jsou ty rai way a rai com? To jsou kanaly?? Frank R^ R^ R^ R^ R^ R^

jiri26
Registrace: 3/2017

@jiri26

Rai Way je divize Rai, která se stará o techniku, přenosy, vysílače apod. - prostě vše, co je potřeba na vysílání. Rai Com se zase stará o vysílání do zahraničí, prodeje a koupě licencí, vysílání přes satelit včetně TivuSat atd.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Blahoslavení chudí duchem, neb nevědí čeho činí..

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

Info frekvence banner

https://www.parabola.cz/album/foto-1312/
sekce Album: Mše svatá z Vatikánu - Rai 4K 24.12.2018
Popis fotografií:
[1] Mše svatá z Vatikánu - Rai 4K 24.12.2018

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Zpět Zpět na předchozí stránku