![]() |
|
Amiko Mira WifiAhojte. Potreboval by som radu. Kúpil som Amiko Mira WiFi. Doma mám aj motor, tak som si nastavil na mojom satelite 19,2E odpojil, napojil Amiko signál funguje všetko nájdené. Potom som znova zapojil do môjho satelitu a prešiel na 23,5E, potom znova odpojil, zapojil Amiko a signál žiadny nič. Aký môže byť problém treba niečo nastaviť? Ďakujem. |
hrenss
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
@hrenssnastavil jsi ho na usals???chytal jsi na ten motor něco před tím,než jsi posadil amíko,možno pro motor ptřebuješ jiný soft. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
@hrenssmáš wathsap??jestli ano tak mě najdeš na centrum..u |
korkoran
![]() |
|
@korkoranKúpil som satelit ku rodičom, kde majú skylink, tak som ho chcel vyskúšať zapojil som ho na parabolu, kde doteraz do dneska v pohode pozerali Skylink. A zapojil som a nič žiadny signál na 23,5E. Tak som ho zobral domov, že vyskúšam. Na mojom satelite, kde mam motor som dal 23,5E stanicu odpojil som satelit môj, zapojil Amiko a nic žiadny signál. Potom som urobil to isté na 19,2E a tam mi našlo všetky programi. Tak neruším, že kde je chyba. |
hrenss
![]() |
|
RE: Amiko Mira WifiĎalší Amiko prijímač, ktorý mám doma mi signál chytí v pohode pri rodičoch, keď som skúšal. |
hrenss
![]() |
|
RE: Amiko Mira WifiMôže byť nieco so softom? Zmením Firmware? Aký je najnovší Firmware pre Amiko Mira WiFi ako sa vola? Lebo, aby som tam niečo iné nenatiahol. Ďakujem. |
hrenss
![]() |
|
@hrensske každé anténě musíš mt jiné nastavení disecu,u rodičů buď vapnutý nebo A,B,atd-u tebe doma motor a nastavit tvojí geo pozici s nulou.Zřejmě ti to někdo kdysi nastavil na tvém starém rádiu,ale to nové si to samo nenastaví,podle toho co v tom talíři rodiče májí(kolik LNB) |
korkoran
![]() |
|
Re:Amiko Mira WifiTento přijímač mám doma od včerejška na stole, také ta potvora neladí, ukazuje - žádný signál, tak jsem jej proměřil na vstupu a vůbec z něj nejde napájení pro konvertor a polarizace. Samozřejmě že přednastavení je v pořádku - single LNB. Jde o nový kus který zákazník zakoupil rodičům k vánocům, tak jej poženu zpět ať si jej vymění. |
pepa12
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
@pepa12Tak isto som to urobil výmena a už všetko fachčí, takže radšej sa v tom nevŕtať, ak je záruka a po riešiť to takto. Ďakujem Vám pani za odpovede.![]() ![]() |
hrenss
![]() |
|
@korkorán - poraď fw na klientaco za stabilní fw na klienta IP share? MCAS nebo EMU, jinaktento přijímač se mi jeví jako nejhorší amiko co jsem kdy měl v ruce, donesla mě ho známá na nastavení: nedostatky slabá integrovaná wifi, pouze 1x usb vstup, dlouhé přepínání kanálů a dlouhý náběh při spuštění, lze někde vypnout tu pitomou hlášku o připojení k wifi síti, you tube-nějaké soubory nejdou přehrát hláška user abort a návrat do menu nebo zhasnutí boxu..fw je tam fw 1.1.74 emu ![]() zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
@gunterNemám ho,taky je nejlevnější,ještě horší je impulze bez Wifi.Požívám jen mcast,emu jen v Goldenech Wiz.Classech(mám 2),protože v emcastu nevidí clienta.Za to Impuze Wifi jsou OK,a fachčí s caid 0624 |
korkoran
![]() |
|
@gunterNa těch ostatních amíkách to nabíhá v caidu 0624 podstatně rychleji pokud se přehrál nový soft,ale je jen pro 5,6 kusů |
korkoran
![]() |
|
@korkorankartu nepotřebuju potřebuju ho napojit k vu+čku a jde mi o to aby se box neodpojoval a abych tam furt skrz to neběhalzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
RE: Amiko Mira Wifigunter, zkus poslední sw 1.1.77 na satsu*port... Třeba to pomuze. Jsou tam obe verze. Mira by mel byt nastupce Impulse, ale jak to tak ctu, tak asi tomu tak není. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 630 |
![]() |
|
RE: Amiko Mira Wifikorkoran, vse dopadlo dobře s tim amiko. Diky![]() |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 630 |
![]() |
|
@HYPERvyzkouším, paní mi volala, že v eshopu má "zatrženo" změna dárku, případně které amiko by bylo vhodnější pokud by se toto vracelo? díkzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
@gunternej je 8265+,ale i 8150 ,která je ale bez DVBT2 hevc |
korkoran
![]() |
|
![]() |