![]() |
|
Problém s TV LGZdravím.U TV LG42LB580V se mi smazaly všechny programy i část transportérů. Problém je v tom, že když chybějící transportéry ručně doplním, tak na nich není žádný signál. Poradí mi někdo co s tím. Děkuji. |
Otek1
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
RE: Problém s TV LGminulý týždeň sa to tu riešilo . ja osobne by som dal továrenské nastavenie a naladil by som všetko odznova . za predpokladu že je to skylink nechal by som to na fastscan .Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)
|
Boris
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 267 |
![]() |
|
RE: Problém s TV LGLadění fastscanem jsem zkoušel, ale bez chybějících transportérůnic neneladí. |
Otek1
![]() |
|
RE: Problém s TV LGA na ostatních signál je ? Jo nejdřív proveď uprade sys. TVVU+ UNO4K - Dual FBC-S/S2 + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C, Fe85 - 13E, 19E, 23.5E, 28.2E
|
lext
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
RE: Problém s TV LGDělal jsem s ní všechno možné. Signál je na transportérech které tam zůstaly. Když zadám nový , signál není.??? |
Otek1
![]() |
|
RE: Problém s TV LGOtek1, pokud si zadal vyhledavani podle Skylink, tak tv musí naladit všechny TP Skylinku a programy budou podle tabulky fastscan Skylink. Predpokladam, ze mas také spravne nastaven rezim diseqc pro druzice Astra3 23,5E a Astra1 19,2E. Standartne je rezim diseqc pro Astra 23,5E B nebo port2 nebo 2/4 a Astra 19,2E A nebo port1 nebo 1/4. Pokud je na parabole monoblock zn. Inverto black Pro, tak jsou hodnoty obracene. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 630 |
![]() |
|
@Otek1V první řadě si zkontroluj, jestli máš nejnovější FW. Pokud ano, tak je to na vyhození. Pokud ne, tak netáhni nejnovější FW, dej továrko a začni znovu LG to běžně dělají.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 682 |
![]() |
|
@HYPERTo není přesná informace - monoblock zn. Inverto black Pro SINGLE to má jak píšeš "obráceně", ale ostatní (twin, quad) to mají tradičně (23,5/2 a 19,2/1) |
brak232
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 167 |
![]() |
|
RE: Problém s TV LGbrak232, z casti mas pravdu, z casti ne. Prodavaji se obe verze, prevazne jsem mel moznost videt a pracovat spis s tou obracenou verzi. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 630 |
![]() |
|
RE: Problém s TV LGBoris to napisal spravne: tovarenske natsavenie a znova ladit! Musis to tu precitat! |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 223 |
![]() |
|
RE: Problém s TV LGTovárko a znovu naladit je sice pěkné ,ale po čase se to smaže znovu.Začněte už to Lg bombardovat at s tím něco dělají ... ![]() Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
@Karlos1LG môžeš bombardovať koľko chceš na dialku ti s tým nič nespraví. |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: Problém s TV LGTohle je sterá bolest LG. Továrko, nastavit, naladit a vypnout automatické dolaďování programů!! LG se snaží sama doladit a celá se rozsype. Vypnutím funkce se to ustálilo.koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 436 |
![]() |
|
@Diaboltpbohužel u 2 Lg ani to nepomohlo,jen malá krabička za Tv,satelit,viz moje smartka😏😏😑 |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
@Otek1když není signál,tak co chceš?,fastscan ti naladí všechno,pokud máš signál na 12070,pokud ne nastav si venkovní jednotku |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Problém s TV LGCo prověřit kabeláž? Nějaká vlhkost a bludné proudy na kabelu? Já to řešil po koupi nové TV na společných rozvodech v paneláku. Dopoledne jsem naladil a sledovat bez problému. Odpoledne a večer byl problém a TV hlásila žádný signál. Pomohl až galvanický oddělovač. |
Ryki
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
@Rykijaký máš galvanický oddělovač?,díky |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
![]() |