Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Problém s TV LG

Zdravím.U TV LG42LB580V se mi smazaly všechny programy i část transportérů. Problém je v tom, že když chybějící transportéry ručně doplním, tak na nich není žádný signál. Poradí mi někdo co s tím. Děkuji.

Otek1
Registrace: 9/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Problém s TV LG

minulý týždeň sa to tu riešilo . ja osobne by som dal továrenské nastavenie a naladil by som všetko odznova . za predpokladu že je to skylink nechal by som to na fastscan .

Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)

Boris
Registrace: 1/2007

Ladění fastscanem jsem zkoušel, ale bez chybějících transportérů
nic neneladí.

Otek1

A na ostatních signál je ? Jo nejdřív proveď uprade sys. TV

VU+ UNO4K - Dual FBC-S/S2 + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C, Fe85 - 13E, 19E, 23.5E, 28.2E

lext
Registrace: 10/2008

Dělal jsem s ní všechno možné. Signál je na transportérech které tam zůstaly. Když zadám nový , signál není.???

Otek1

Otek1, pokud si zadal vyhledavani podle Skylink, tak tv musí naladit všechny TP Skylinku a programy budou podle tabulky fastscan Skylink. Predpokladam, ze mas také spravne nastaven rezim diseqc pro druzice Astra3 23,5E a Astra1 19,2E. Standartne je rezim diseqc pro Astra 23,5E B nebo port2 nebo 2/4 a Astra 19,2E A nebo port1 nebo 1/4. Pokud je na parabole monoblock zn. Inverto black Pro, tak jsou hodnoty obracene.

HYPER
Registrace: 11/2010

@Otek1

V první řadě si zkontroluj, jestli máš nejnovější FW. Pokud ano, tak je to na vyhození. Pokud ne, tak netáhni nejnovější FW, dej továrko a začni znovu LG to běžně dělají.

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

@HYPER

To není přesná informace - monoblock zn. Inverto black Pro SINGLE to má jak píšeš "obráceně", ale ostatní (twin, quad) to mají tradičně (23,5/2 a 19,2/1)

brak232
Registrace: 10/2017

brak232, z casti mas pravdu, z casti ne. Prodavaji se obe verze, prevazne jsem mel moznost videt a pracovat spis s tou obracenou verzi.

HYPER
Registrace: 11/2010

Boris to napisal spravne: tovarenske natsavenie a znova ladit! Musis to tu precitat!

satan
Registrace: 1/2006

Továrko a znovu naladit je sice pěkné ,ale po čase se to smaže znovu.
Začněte už to Lg bombardovat at s tím něco dělají ... :((

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

@Karlos1

LG môžeš bombardovať koľko chceš na dialku ti s tým nič nespraví.

Rasto1978
Registrace: 6/2010

Tohle je sterá bolest LG. Továrko, nastavit, naladit a vypnout automatické dolaďování programů!! LG se snaží sama doladit a celá se rozsype. Vypnutím funkce se to ustálilo.

koaxial & utp

Diaboltp
Registrace: 3/2006

@Diaboltp

bohužel u 2 Lg ani to nepomohlo,jen malá krabička za Tv,satelit,viz moje smartka😏😏😑

korkoran
Registrace: 10/2006

@Otek1

když není signál,tak co chceš?,fastscan ti naladí všechno,pokud máš signál na 12070,pokud ne nastav si venkovní jednotku

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Co prověřit kabeláž? Nějaká vlhkost a bludné proudy na kabelu? Já to řešil po koupi nové TV na společných rozvodech v paneláku. Dopoledne jsem naladil a sledovat bez problému. Odpoledne a večer byl problém a TV hlásila žádný signál. Pomohl až galvanický oddělovač.

Ryki
Registrace: 2/2008

@Ryki

jaký máš galvanický oddělovač?,díky

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra