Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Přesměrování portů na O2 smart boxu

Zdravím, známý má smart box od O2 a satelitní přijímač VU uno 4K, rád by sledoval přes aplikaci VU player HD satelitní stanice v tabletu ( když je na cestách ), ale nepodařilo se mu nastavit přesměrování portů ve smart boxu, zadat to přesměrování jde, ale není funkční. Operátoři na infolince neporadili. Funguje to někomu ? Předem díky za odpovědi .

chrdinka
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Přesměrování portů na O2 smart boxu

Musí mít buď veřejnou IP adresu, nebo dyndns. Jinak je lepší aplikace dream player než Vu player :) každopádně to funguje když se to umí nastavit

Zemak
Registrace: 9/2016

Do sve lokalni site se pripojuj pres VPNku..

Vu+ UNO 4KSE (1xDVB-S2X) HDD 750GB HITACHI; E2 OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/05; Vu+ DUO 4K (2xDVB-S2X) HDD 1TB/16MB WD 2.5" GM; OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/04; Panasonic SH-HT 855; Samsung UE55HU6900 a UE48HU6700; Pozice 1W+19,2E+23,5E+28,2E

JIKARU
Registrace: 9/2012

u O2 zaplatit veřejnou IP-jinak smolík....

jansmrz
Registrace: 3/2015

Veřejná IP adresa

Známý má už asi rok stále stejnou IP adresu, aniž by si ji platil, já u UPC jsem asi 10 let a změnila se mi jen jednou. Někde jsem četl, že přesměrování není funkční kvůli nastavení firewalu, ale ať jsem zkoušel cokoli, nefungovalo to. Já mám stejný satelit jako známý, net od UPC, router Asus RT-N18U a na něm přesměrování funguje bez problémů, satelit sleduji kdekoli, kde je rychlý net. Apku Dream player znám, mám ji v TV Sony s androidem, je super

chrdinka
Registrace: 9/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra