Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

dreambox clone

Před 7 lety mi prodal známi dm800hd sim e-star jelo to 3 roky bez problemov nez kleknul tv tuner. Pak jsem si koupil dm800hd sim 2.01 po 2 letech mi klekla sim. Chci se zeptat muzu prehodit sim s estar do stb sim 2.01 prehrat image kompatibilni s e-star???

milan159
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: dreambox clone

Můžeš, ale já bych to vyhodil a koupil něco jiného.

matchboxx
Registrace: 9/2012

Už jsem dost investoval do tech stb , tak se ptám jěstli bych mohl zprovoznit z těch jeden funkční.

milan159

Klon ani zadarmo, stačilo mi ked som mal jeden požičaný doma. Ich chovanie je nevyspitateľné Rv

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Mám jinou zkušenost.
"Provozoval" jsem okolo sebe asi 20 dreamboxů s přáteli a rodinou, různých typů, origo i klony, v poruchovosti (a zejména problémy s kapacitory) nebyl žádný velký rozdíl.
(Ale není to úplně aktuální zážitek, doba cca mezi rokem 2008 a 2015.)
2milan159: jsi si jistý závadami - tuner a SIM? je to dost neobvyklé, že by tě trefily rovnou dvě neobvyklé závady...
SIMku samozřejmě prohodit můžeš, za normálních okolností se nemůže nic stát. Leda by třeba porucha SIM v přijímači č.2 byla způsobena poruchou napájení SIM abyla jenom důsledkem, pak bys odpařil i druhou SIM. To je ovšem vysoce neobvyklé a dost nepravděpodobné, nikdy jsem podobnou závadu neviděl, ani o ní neslyšel.

Antonín
Registrace: 8/2005

@Antonin

Presne tak, u mne vedou v poruchovosti DM originaly, vyhoda kdyz odmyslim cenu byla jen zaruka nic vic, doma mi zbyl vsak uz jen jeden a to clon dnes uz s originalni SIM vsak stale bezproblemu funkcni.

chocholos

@chocholos

Origoš je origoš a to mi nikto nevyvráti.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

@kostik123

je přirozené, že si každý chce odůvodnit (zbytečně) vysokou investici

milan33
Registrace: 1/2018

Sim 2.0.1 sa odpáliť nedá.Nikto to doteraz nedokázal a tým sú aj najviac cenené.Doporučujem prefleschovať cez RS 232a bude všetko v pohode.Image pre sim 2.0.1.je dostatok.Simky poprehadzuješ bez problémov/pár šrúb/ ale nemusí sadnúť revízia tunerov.Aj tie sa dajú prehodiť bez problémov.
Záver-buď prehodíš tunery alebo simky.

VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium

Nalimm
Registrace: 1/2006

@kostik123

ale to jsou prakticke zkusnosti cca 15 kusu mix origo a clon, nechci nekoho presvedcovat to mi neni treba.

chocholos

kostik123

zajtra tu bude rohan , arioner , benderovec a prazak . oni ti to vyvetlia . teš sa .

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@oneeeee

Pražák a spo. atd... to radšej nekomentujem, lebo to ako sa správajú a schovávajú za anonymitu nie úplne normálne... Také správanie som ešte nezažil a nepíšem nič zle, nikoho neosočujem a nenapádam ako oni. Písal som iba, že sa mi jeden klon Dreamboxu do rúk dostal a nikdy viac. Je to moja skúsenosť a proste tečka, bodka, padla klec. Keď to funguje Tebe a ostatným tak to nikomu nezazlievam, môže byť.

kostik123

oneeeeee

A co Ty tu vyhrožuješ nějakým Vladom Fogom a dalšíma inividuama ze skrytou identitou co se chovají jako mistři světa.Kdo se má bát a tešit se...na co ?
Není potřeba jim lézt do rit**i jako někdo že jo ?
Jinač Kostík má pravdu DM 800 clon to byli jen a jen starosti nějaká várka byla horší nějaká lepší ale celkově šrot.Zpracování,plasty,dálkáč katastrofa.
Prostě náhražka pro ty co potřebují ušetřit nějakou usmrkanou stokorunu.

pat
Galerie: pat

No neviem,lebo keď prehodíš simky máš z originálu klon a naopak.
Hardwer je rovnaký.Aspoň v úvode to tak bolo a predajcovia mali problém odlíšiť originál od klonu.

VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium

Nalimm

@Nalimm

máš pravdu v roce 2012 jsem na aliexpressu koupil klona dm-800hd s estar sim a uvnitř s tím brutálním velkým pasivním chladičem dodnes jede bez potíží klekl pouze zdroj loni o tomto čase

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

@gunter

Písal som, že môže byť, je to aj o náhode. Osobne by som sa klon po mojej skúsenosti bál kúpiť, je to taká mačka vo vreci. Preferujem originál linuxy. Každý nech si kúpi čo chce, slobodná voľa.

kostik123

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra