Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Tv Panasonic TX 50 DX 730

Dobry den mate nekdo doma tento typ Tv?Jaka je vase spokojenost?Zvazuji koupi ve vyprodeji,tak cena je celkem dobra.Budu krome Dvb-T2 sledovat Free-sat.Zajima me spoluprace modulu v tv a karty free-sat.Dik za info.

tomek
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

@tomek

Pokud ti nevadí 50Hz panel a pár dalších parametru-8bit,dost malá svítivost atd.Více najdeš na displayspecifications.Osobně bych já do toho nešel.Ale pokud chceš investovat co nejméně je to nakonec stejně tvoje věc. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

@tomek

Subjektivne skor ako Panaka, radsej Filipa...Nie tak davno som panaka vratil /reklamoval/, zobral filipa s doplatkom a spokojnost.
https://www.parabola.cz/album/foto-1278/
sekce Album: UHD 4K Philips TV
Popis fotografií:
[1] UHD 4K Philips TV

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@bohus31

Není Panák jako Panák že jo?Chce to si uvědomit,kolik hodlám dát chektáku. ;) Mám ještě také Philipa řadu 9 asi 8 let-to ale byla trochu jiná liga.Jinak v TV Panasonic TX-50EX780E šlape třeba modul Neotion dual.Osobně vyzkoušeno.

hobo

hobo

ale to vtedy bola aj ina cena ..... ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

hobo

tiež mám rovnaký panasonic a úplná spokojnosť.s tou značkou som spokojný.
predtým som mal philips 42PFL5008K,ale to bola katastrofa pri satelite.

8K TV LG 65QNED993PB,100Hz,DVB-C

Marko337
Registrace: 1/2015

@liquere

Ano to byla poněkud dost jiná cena. ;) Ale zatím se obraz bohatě vyrovná dnešním TV-pokud se nebudu bavit o OLED a skutečnému vysílání 4K na UHD TV.FHD má ten Philips obraz subjektivně pro mne pomalu bezkonkureční.

hobo

@Marko337

Já jsem také spokojen.Ale pokud koukám na FHD tak ten Philips vede.Nakonec parametry zobrazovače 9705H se asi ještě dají na netu dohledat. ;)

hobo

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra