![]() |
|
AXAS HIS 4K COMBO - je čas na změnu - diskusiakedze neni moznost diskutovat pod clankom tak tu..Sice pekne napisana recenzia ale zasadna vec tam chyba.. Tento kram nevie hdmi-cec a ked sa vypne do stnby a na druhy den zapne zostane ruzovy cely obraz, takze pomoze len tvrde vypnutie zo zasuvky.. ja viem ze Pavelka je chlebodarce paraboly, takze pocitam ze to tu dlho nevydrzi a adminko aj mna zablokuje za porusenie pravidiel.. sice neviem ake, ale moze mi polibit pr**l leda tak :D pravda sa totiz tazko nesie a v casoch ked sa predava desat kusom boxom /mesiac by som olmakovi tazko narusil biznis :D |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: AXAS HIS 4K COMBO - je čas na změnu - disk...a nějaká lepší alternativa k tomuto boxu je?zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
@arionerNechci dělat Flandry, ale mam ho prave pred sebou a zkouším HDMI CEC a svete div se ono to s TV LG normalne funguje, mozna bys mel zkontrolovat ten svuj shit televizor |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
@rj45On to asi připojil se scartem![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: AXAS HIS 4K COMBO - je čas na změnu - disk...Samozrejme ze flame ne Flandry ale pisu na mobilu |
rj45
![]() |
|
zakladatelvlakna, ten box ani nevidel...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@bohus31Ten co máš ty , má taky jen 4K ready. Ty taký víš všechno . Všude si byl ,všechno máš .Já mu věrím , proto že je servisák. |
Benderovec
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
AXAS HIS 4K COMBO - je čas na změnu - diskusia@Benderovec, vlado sa neraz pomylil...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@rj45no jak je samsung 47MU8000 shit tak ten tvoj Lucky Group jeje polska zlatana pi*ovina, coz aj je |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@arionerAle to ja vím ze LG je zmetek a nefunguje téměř s ničím , pak uz tedy u tebe zbývají pouze gramlave ruce |
rj45
![]() |
|
RE: AXAS HIS 4K COMBO - je čas na změnu - disk...bez alfanumeritickeho displaya pre mna nic zaujimave |
satmaker
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 624 |
![]() |
|
RE: AXAS HIS 4K COMBO - je čas na změnu - disk...Osobně jsem rád za jakékoliv recenze, aspoň se dozvím, co je nového.Tento box si nekoupím, ale aspoň vím o jeho existenci. |
radek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: AXAS HIS 4K COMBO - je čas na změnu - disk...Taky si myslím že renze arionera je správná kritika . |
prazak
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
RE: AXAS HIS 4K COMBO - je čas na změnu - disk...Přístroj neznám,nemohu hodnotit.Právě proto by měla být pod každou recenzí umožněna diskuze.Prodejce může jednoduše odpovědět na případné dotazy,resp.potvrdit vyvrátit glosy. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: AXAS HIS 4K COMBO - je čas na změnu - disk...Parabolo je mi stydno! Nekdo spackal recenzi, rozumej napsal nepravdu. Vladko na to upozornil, a jedinou odmenou je banan na serveru???![]() Meli by jste si lepe vybirat recenzenty, byt se vlastne jedna o placenou reklamu. Nepravdy posledni dobou psane zde naserveru nejen v recenzich vam prece nemohou s dlohodobeho hlediska prospet. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: AXAS HIS 4K COMBO - je čas na změnu - disk...Já si myslím,že je to neprodejný výrobek.Ani bych si této placené rezenze nevšimnul,kdyby tam nebylo:je čas na změnu a ten závěr:zkrátka je to Enigma 2 se vším všudy.Krabička s openatv6.2 s čtečkou karet?Za tři tisíce,je to dobré na hraní.A alternativa k tomuto výrobku je jedna,nekupovat.DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Skylink,Antik,Telly.
|
lz405
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 1 047 |
![]() |
|
RE: AXAS HIS 4K COMBO - je čas na změnu - disk...Jedna alternativa mě napadla:Vu+ ZERO 4K (1x DVB-S2X Multistream),za 3795 Kč.DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Skylink,Antik,Telly.
|
lz405
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 1 047 |
![]() |
|
@chocholosKritika oprávněná byla, nicméně arioner na dotaz guntera nedoporučil žádnou alternativu, což tedy mohl. S banen nesouhlasím |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
RE: AXAS HIS 4K COMBO - je čas na změnu - disk...Když někomu nefunguje HDMI CEC, což se může klidně stát, co mu brání aby si DO nenakonfiguroval ručně, DO u Axasu má totiž funkci learning :-)https://www.sn-multimedia.com/downloads/spycat/DieUniversaleFernbedienungProgrammieren.pdf Alternativy jsou v textu Octagon SF8008, Anadolu...... a další s CPU Hisilicon. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: AXAS HIS 4K COMBO - je čas na změnu - disk...@hogofogoProblem retoriky Vladka je asi vsude dobre znam, neumi to a nikdy nebude. Ja se ale pozastavuji nad politikou kdy sponzorsky peniz je nadevse. Prodejce ktery ma jediny zajem a to prodat, ze sebe udela (uz po nekolikate) recenzenta a absolutne nekriticky zapomene treba na onen ruzovy obraz, a pochvali neco, co si pochvalu nezaslouzi. Nerikej mi ze si redaktor neprecte recenzi pred tim nez ji zde zverejni? Proste penize zvitezili, a to je zasadni chyba. I kdyby parabola bala ban vsem lidem na celem svete, tak pravdu neumlci, recenze se proste VELMI nepovdla. ![]() |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: AXAS HIS 4K COMBO - je čas na změnu - disk...Nesouhlasím s tím,aby byl někdo perzekuován (resp.banován),pokud svůj názor jednoznačně podloží a obhájí (jak jsem glosoval,přijímač neznám,podložit nemohu).Ovšem nedodělky,by si neměl dovolit prodávat Svatý Petr (náměstek),ani samotný Pánbůh.Pravda byla (v technické podstatě - ne politické),vždy jen jedna,podložená svým poměrně podstatným kritériem = praxí.Recenzent a dodavatel,musí být naprosto pevný v kramflekách natolik, že bude moci jednoznačně reagovat (ale to jsem již glosoval výše), proto doufám, že tak učiní, což bude nejen čestné,ale i sportovní a stavovské (zavře všem "huby" a potvrdí bany zdejším oponentům,za což děkuji).Kdysi jsem objednal jisté technické řešení (deklarované sponzorem),které bohužel totálně selhalo.Funkčně to vyřešil Prosat.Apeluji proto na všechny dodavatele,nabídněte,recenzujte...a nechte reagovat názory glosátorů,pod svojí recenzí.Pokud to neuděláte,pak si můžete udělat (ovšem maximálně do kalhot). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: AXAS HIS 4K COMBO - je čas na změnu - disk...Další zbytečný výrobek....Displej žádný, a jedna čtečka !!! A sloty na Ci moduly jsou jako kde?? To sakra žádný výrobce dnes neumí udělat kombo přijímač pořádně.?? Proč mohly před pár lety mít přijímače 2 čtečky a 2 CI sloty, a dnes to nejde?? 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 008 |
![]() |
|
AXAS HIS 4K COMBO - aktualizace SWDobrý den, pořídil jsem si tento přijímač a jak bylo v recenzi psáno, jsem chtěl aktualizovat SW z openatv 6.1 na 6.2. Tak jsem stáhnul zip soubor z https://www.opena.tv/axas-images/download-591-axas-4k-combo.html a soubor (openatv-6.2-axashis4kcombo-20181123_mmc.zip) nahrál na flash disk. Jenže při pokusu flashnutí toho souboru se vždy stane nějaká chyba a přijímač již není možno nabootovat, pomůže jen flashnutí původního SW. Nevíte, v čem by mohla být chyba? Děkuji |
vukin
Registrace: 2/2017 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: AXAS HIS 4K COMBO - je čas na změnu - disk...Rozbaliť subor |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 365 |
![]() |
|
@vukinstáhnout tento http://images.mynonpublic.com/openatv/current/axashis4kcombo/openatv-6.2-axashis4kcombo-20181125_mmc.zip , rozbalit na USB, vypnout přijímač, vložit USB do přístroje, zapnout přijímač a jakmile se objeví na displeji nápis MENU stlačit zelené tlačítko na ovladači, na displeji se objeví nápis Updt,počkat na dokončení update nebo zip nerozbalovat, zkopírovat na USB, připojit USB k přístroji, v menu vyhledat záložku Správa software a provést update z USB, případně se dá použít Recovery image. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
za toty si ho videl, bohus31 ,lebo všetko máš a píšeš zo života![]() 👤👤👤
|
fann
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 633 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |