![]() |
|
fransat + oscam + zapisyVzhledem k tomu, že doba od posledního příspěvku na toto téma překročila možnost vkládání dalších, založím toto znovu.S přestávkami jsem se snažil znovu rozchodit kartu Fransat verze PC5, která asi nejen mně "záhadně umřela" někdy v srpnu 2017. Žádné verze oscamu nepomohly, dokonce jsem od jednoho zdejšího kolegy koupil originální modul Viacess, ani v něm se karta nerozjela. Začal jsem tedy řešit vše přímo přes francouzského operátora někdy v polovině září t.r. Podotýkám, že můj kontakt je "echt" Francouz (a dlouholetý přítel mojí dcery). Dostal číslo karty, číslo modulu s tím, že ze mě udělal starého tchána, který ničemu nerozumí, jen mu přestala hrát televize. Po kontrole čísla karty mu poradili, že máme nechat i několik hodin přijímač zapnutý na pozici "Canal SAV" a obraz musí naskočit. Bohužel ani po dvou týdnech nic. Tak jsem se namíchl a na stránkách Fransatu jsem se z domova zaregistroval na svoje jméno, CZ-telefon, adresu na g-mailu a zjistil jsem, karta PC5 je s tím modulem nekompatibilní. Skoro jsem to již vzdával,až dnes mě napadlo zkusit kartu znova ve čtečce pod oscamem. Rozběhla se "na první dobrou" ![]() Nevím zda tomu pomohla ta registrace nebo to trápení na Canal SAV, v každém případě to dávám jako návod na vyzkoušení pro ty, kterým snad leží v šuplíku a už to vzdali. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
ještě malý důkazhttps://www.parabola.cz/album/foto-1273/![]() Popis fotografií: [1] oživená karta caid 0500 Fransat 5W |
decmen
![]() |
|
@decmenFachajú Ti aj SFR Sporty???VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
@kostik123Myslíš bein sports1-x ?Ne, ty samozřejmě nejedou, ta karta je jen na "základ", bez placených programů. Mám dva SF4008 a primárně bych tu kartu vůbec řešit nemusel, ale šlo mi čistě jen o princip a o studijní účely ![]() |
decmen
![]() |
|
RE: fransat + oscam + zapisyja myslim, ze na PC5 mu RMC Sport chodit nemuze a uz vubec ne v oscamu, tam jen neplacene programy |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
@kostik123Pardon, jo SFR Sports 1-5 taky nee. Jinak RMC Sport 1-4 se samozřejm předplatit i na PC5 dá, cena 19,- eurokorun/měsíc. Teď jsem to kontroloval na svém účtu. |
decmen
![]() |
|
@drhansJeště jsem koukal, že bein sports 1-3 plus 7 "max." kanálů je za 14,99 eurokorun/měsíc. Vše bez dalších závazků. |
decmen
![]() |
|
RE: fransat + oscam + zapisytak to jsem nevedel, ja mam jen OCS a kvuli tomu PC6 kartu s modulem |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
opravaTak bein sports jedině s kartou PC6. |
decmen
![]() |
|
@decmenPardon, už RMC Sporty 1 až + RMC news a RMC Sport 4K. Ya 19 éček je to slušná cena. To by som bral.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
RE: fransat + oscam + zapisyTaké řeším Fransat. Základ jede, zkoušel jsem předplatné RMC Sportů a na webu mi napsali, že na kartu PC5 nelze. Chtěl bych se zeptat, jestli Vám chodí EMM zápisy přes oscam. Mě ne.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: fransat + oscam + zapisyNeni RMC byvale SFR?Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
![]() |