Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

fransat + oscam + zapisy

Vzhledem k tomu, že doba od posledního příspěvku na toto téma překročila možnost vkládání dalších, založím toto znovu.
S přestávkami jsem se snažil znovu rozchodit kartu Fransat verze PC5, která asi nejen mně "záhadně umřela" někdy v srpnu 2017. Žádné verze oscamu nepomohly, dokonce jsem od jednoho zdejšího kolegy koupil originální modul Viacess, ani v něm se karta nerozjela.
Začal jsem tedy řešit vše přímo přes francouzského operátora někdy v polovině září t.r.
Podotýkám, že můj kontakt je "echt" Francouz (a dlouholetý přítel mojí dcery). Dostal číslo karty, číslo modulu s tím, že ze mě udělal starého tchána, který ničemu nerozumí, jen mu přestala hrát televize.
Po kontrole čísla karty mu poradili, že máme nechat i několik hodin přijímač zapnutý na pozici "Canal SAV" a obraz musí naskočit. Bohužel ani po dvou týdnech nic. Tak jsem se namíchl a na stránkách Fransatu jsem se z domova zaregistroval na svoje jméno, CZ-telefon, adresu na g-mailu a zjistil jsem, karta PC5 je s tím modulem nekompatibilní.
Skoro jsem to již vzdával,až dnes mě napadlo zkusit kartu znova ve čtečce pod oscamem. Rozběhla se "na první dobrou" R^
Nevím zda tomu pomohla ta registrace nebo to trápení na Canal SAV, v každém případě to dávám jako návod na vyzkoušení pro ty, kterým snad leží v šuplíku a už to vzdali.

decmen
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

ještě malý důkaz

https://www.parabola.cz/album/foto-1273/
sekce Album: oživená karta caid 0500 Fransat 5W
Popis fotografií:
[1] oživená karta caid 0500 Fransat 5W

decmen

@decmen

Fachajú Ti aj SFR Sporty???

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

@kostik123

Myslíš bein sports1-x ?
Ne, ty samozřejmě nejedou, ta karta je jen na "základ", bez placených programů.
Mám dva SF4008 a primárně bych tu kartu vůbec řešit nemusel, ale šlo mi čistě jen o princip a o studijní účely :)))

decmen

RE: fransat + oscam + zapisy

ja myslim, ze na PC5 mu RMC Sport chodit nemuze a uz vubec ne v oscamu, tam jen neplacene programy

drhans
Registrace: 12/2009

@kostik123

Pardon, jo SFR Sports 1-5 taky nee. Jinak RMC Sport 1-4 se samozřejm předplatit i na PC5 dá, cena 19,- eurokorun/měsíc. Teď jsem to kontroloval na svém účtu.

decmen

@drhans

Ještě jsem koukal, že bein sports 1-3 plus 7 "max." kanálů je za 14,99 eurokorun/měsíc. Vše bez dalších závazků.

decmen

tak to jsem nevedel, ja mam jen OCS a kvuli tomu PC6 kartu s modulem

drhans
Registrace: 12/2009

oprava

Tak bein sports jedině s kartou PC6.

decmen

@decmen

Pardon, už RMC Sporty 1 až + RMC news a RMC Sport 4K. Ya 19 éček je to slušná cena. To by som bral.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Také řeším Fransat. Základ jede, zkoušel jsem předplatné RMC Sportů a na webu mi napsali, že na kartu PC5 nelze. Chtěl bych se zeptat, jestli Vám chodí EMM zápisy přes oscam. Mě ne.

Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K

Hugocz
Registrace: 10/2006

Neni RMC byvale SFR?

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra