![]() |
|
pluton-elektro.cz a reklamaceMám dotaz jaké máte zkušenosti z reklamaci u této firmy? Bohužel se mě po 1/2 roce pokazil Linux sat přístroj. Jak vyřizují reklamaci? |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
RE: pluton-elektro.cz a reklamaceto jsi si měl zjistit před tím než si to kupoval.Určitě vyřizují reklamace , tak se můžeš uklidnit. Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 938 |
![]() |
|
RE: pluton-elektro.cz a reklamacePluton je dobry obchod a pan je tez v pohode zavolejmu a domluv se pokazde me vyhovel toto neni reklama zajdi na stranky a tam je kontakt!!! |
Dexerwave
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 567 |
![]() |
|
RE: pluton-elektro.cz a reklamaceMohu potvrdit, pán V.B. ochotný v rámci oficiálních věcí ( komplet nastavení apd.). Zvláště, když to koupíte u něj. Super přístup.Takže, pokud to je od něj, obava naprosto bezpředmětná. |
SteelSat
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
@DexerwaveReklamoval jsem před nějakým časem dálkový ovladač, chyběla na něm nějaká krytka. Co přesně to bylo si již nevybavuji. Výměna ovladače byla otázkou jednoho telefonu a osobní návštěvy v obchodě. Ovladač jsem dostal nový. Jinak souhlasím s "Dexerwave" naprosto stejná pozitivní zkušenost. |
mirovkatr
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: pluton-elektro.cz a reklamacePlugin elektro ok první nâkup a volal mi pan co to dělâ co jak chci udělat nastavit takže super i ta reklama by měla být v pohodě říkal mi cokoliv se stane jen se ozvat tak tolik onichVu+Uno 4 K Se
|
Laik
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 525 |
![]() |
|
RE: pluton-elektro.cz a reklamacePotvrzuji. Výborná komunikace a ochota ze strany pana V.B. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 527 |
![]() |
|
RE: pluton-elektro.cz a reklamaceSice jsem nereklamoval, ale mám stejně překvapivou zkušenost jako Laik. Když jsem něco poštoloval a černá skříňka se mnou přestala komunikovat, stačilo zavolat panu B. a on ochotně poradil. Myslím, že pro zákszníka dělá víc, než by musel.![]() Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V
|
Pikollo
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 769 |
![]() |
|
RE: pluton-elektro.cz a reklamacePan V.B. je sat expert na správném místě.Klobouk dolu...Jen samá kladná zkušenost. |
AVENGER
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: pluton-elektro.cz a reklamacena tak trocha reklamy ste tu nahádzali na pluton![]() ja som mu včera napísal o tom jeho príspevku čo si myslím zmazali mi to tu ,čo už ![]() ked mám niečo v záruke a pokazí sa zabalím a pošlem nazad a netlácham hluposti na nete aké su ake nie su skusenosti ![]() |
rohan
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 267 |
![]() |
|
@rohanBez toho tvojho prispevku by sme tiez v pohode prezili... |
black13
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
![]() |