Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Oprava informácií o CA module TechniSatTechniCrypt

Na dotaz ako je to skutočne s vypnutím chybových hlášok u certifikovaného CA modulu TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink, Dual Decript, som dnes dostal odpoveď :

"Dobry den,
dekuji za Vas dotaz a za upozorneni, ze v souvislosti se jmenovanou funkci existuje pochybnost.
Karta zbozi byla pripravovana pred naskladnenim dle informaci, nam dostupnych od vyrobce ze SRN.
Musim tedy potvrdit, ze novy modul od vyvojaru SMIT ma sice vice jazykovych verzi MENU, ale funkce - potlaceni chybovych hlaseni skutecne chybi.
Na kartu zbozi jsme pridali nove fotografie a popis produktu opravili...

Omlouvam se tedy jeste jednou za chybne uvedenou informaci v nasich kampanich.

S pozdravem

Theodor M.
vedouci servisniho oddeleni "

Opravu asi ešte nestihli, pretože nesprávny popis vlastností modulu sa nezmenil... Dajú sa však vyčítať z produktového listu iné zaujímavosti:
Produktový list TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink (228.1 kB)
Nájdete vo formáte .pdf pod tlačítkom Podpora na stránkach e-shopu omk.

;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Oprava informácií o CA module TechniSatTec...

Technisat muduly sám nevyrábí, dříve to byly "převlečené" Neotion a dnes je to Smit. Někde se psalo, že dnes už je jediným výrobcem Irdeto modulů SMIT. A u Smitu, pokud vím, nikdy nešlo hlášky vypnout :(

lance
Registrace: 10/2008

@lance

Zaujímavé že v DM mám v CI slote SMIT modul a vypnúť v ňom hlášky môžem... ;)

https://www.mall.sk/ca-moduly-karty/irdeto-irdeto-skylink-ca-modul-smit

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto

@Maneto

Já to nevylučuju, ale zatím jsem žádný takový Smit neměl v ruce. Jsi si jist, že v tom svém DM vypínáš hlášky CAM přímo v menu modulu a ne v menu přijímače????

lance

lance

Nevíš jak je na tom s vypínáním hlášek ten nejnovější modul Skylink ready Mascom ? Díky za info.

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

RE: Oprava informácií o CA module TechniSatTec...

Výrobce Neotion =Neotion PRD-MCIN, GoSAT PRD-MTIN-1625, Mascom PRD-MTIN-1623, Synaps PRD-MCIN, TechniSat TechniCrypt Irdeto CI+
Výrobce Smart:SmarDTV SmarCAM3,Mascom Irdeto CI+
Smit:SMIT CAM-5000, SMIT Irdeto CI+
Informace z:https://www.skylink.cz/prijimace-a-moduly-s-certifikaci-skylink-ready

RAFI007
Registrace: 1/2006

@drobeček

nevím, ten nejnovější jsem neměl, vzal jsem si od nich ale pro sebe ten profi modul- 2 serv. za litr! a ten mi zatím funguje ve všem (samozřejmě pouze single decrypt) nabíhá hned bez zdlouhavých autentikací, hlášky jdou vypnout... jen nemá češtinu (na co?), ale už jsou asi vyprodané

lance

@drobeček

V menu modulu není položka pro vyp/zap hlášek u označení cam-5000 verze V1.3

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

@lance

Mal si pravdu, chybové hlášky nevypínam v module SMIT Irdeto Skylink Ready, ale priamo v menu CI slotu v DM...
To však nebol dôvod môjho oznamu... Boli to neprávne informácie uvedené pri module TechniSat v e-shope... Pritom v produktovom liste nebola o vypnutí chybových hlášok žiadna zmienka. Na správnu mieru to dal až po upozornení Theodor M. - vedouci servisniho oddeleni a k dnešnému dňu sa vo vlastnostiach CA modulu tento nesprávny údaj už nenachádza... ;)

Maneto

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra