![]() |
|
ORANGE cez internet alebo SMS na 1 denNo dočkali sme sa a dnes Orange officialne predstavil všetky baličky aj rôzne iné nové služby.Zaujimalo by ma čo nato hovoríte?Ja som dosť v negativnom šoku.Ak som to dobre pochopil,tak maju podobnu službu ako má telekom (magiogo.sk) čiže službu,kde sa prihlasite a mozete pozerat Tv programy na PC (cez tuto stranku:tv.orange.sk/welcome) alebo na tablete a mobile cez ich appku...ale cenu dali 10 eur mesacne a máte tam len 30 programov a bez orangesportu!! ved magiogo stojí 6 eur mesacne..mate tam 50 programov a vsetky digisportya potom keby niekoho zaujimalo,tak bude sa dat zaplatit orangesport aj na 1 den za 2 eur.tiež ma zaujimalo či to niekto zvás využije a čo nato hovoríte.Dakujem |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 269 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
tých 10€ je úplne mimonajmä s ohľadom na magio.Keby hral môj obľúbený tím povedzme štvrťfinále LM, tak by som tie 2€ kvôli zápasu dal. |
sheldon
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
@sheldonno to fakt prehnali tu sumu TV cez internet..máš tam 2 balicky ..jeden je za 6 eur a maš tam 16 programov..a dalsi balicek je za 10 eur a mas tam 30 programov,ale pozor vsetko je bez orangesport ak tomu dobre chapem a ak dobre vidim ake programy sa v tych balickoch nachadzaju..ty si musis este ten orangesport doplatit?? |
jožko
![]() |
|
RE: ORANGE cez internet alebo SMS na 1 denA k tomu výrazne pochybujem, že to pôjde v HD ako sľubujú, keďže Magio GO HD nemá... Keď ale Orange pôjde do toho, tak Magio GO kopne do vrtule, pridá všetky DS do HD a za tých 6€ mesačne hoci aj za trošku viac si kto bude radšej vyberať Markízu cez Orange GO za takú istú sumu![]() ![]() ![]() |
Eduardi
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 978 |
![]() |
|
@Eduardimagiogo má ž niektore programy v HD! aj ked samozrejme nemozeme to povazovat za uplne krásny obraz ale stv1,markiza a ine su v HD a nie SD..a este co treba napisat,že zakaznici,ktorí maju magio cez satelit alebo optiku maju magiogo zadarmo! staci zadat pri registracii len ID kod zo zmluvy...tych 6 eur je len pre ludi,ktorí nemaju magio a chcu pozerat digisporty....čiže by ma zaujimalo aj to či ich službu tv.orange budu mat ich zakaznici,ktorí budu mat orange cez sat alebo optiku zadarmo?toto je tiež dost dolezita vec |
jožko
![]() |
|
@jožkoje tam aj orange sport na mesiac za 4€ to je podla mňa dobrá cena alebo som to špatne pochopilDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: ORANGE cez internet alebo SMS na 1 dennemám záujem o orange![]() 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
@pele1neviem kde to tam vidiš?pošli link,lebo ja to tam nikde nevidim....myslis,ze by som zaplatil 4 eur a budem mat 1 mesiac len program orangesport??podla mna to je tak,že su musis kupit nejaky balicek..bude ten za 6 eur alebo 10 eur a potom k nemu priplatit 4 eura ak chces orangesport...či? |
jožko
![]() |
|
@jožkohttps://sport.orange.sk/balikyMožno som prehliadol, ale nikde nie je písané, že podmienkou je predplatiť aj nejaký balík T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 508 |
![]() |
|
RE: ORANGE cez internet alebo SMS na 1 denChamtivosť mnohých obchodníkov a poskytovateľov internetových služieb nemá na Slovensku konca. Dúfajú, že keď nás ošklbali včera, ošklbú nás aj zajtra. Bohužiaľ, mnohí, najmä mladí Slováci, nemajú zdravé ekonomické myslenie a rozhadzujú rodičovské peniaze bez uváženia. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
@jožkobudem sa opakovať, ale:Ja to skúsim, tie 3,- EURá navyše ma nezabijú a 6,-EUR na PrimaKartu prevolám mesačne aj tak. Samozrejme od Digi neprechádzam, iba dopĺňam, 16E mám naladené dávno ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
@jožkoMagio GO HD programy nedá, minulý rok spustili Markíza, Jojka, Jednotka, Dvojka a DS1, ale následne to preladili. Pamätám sa, že napríklad DS1 bola fakt vo veľmi slušnej kvalite, ale po niekoľkých mesiacoch to preradili do nižšej. Viem o čom hovorím. Teraz je to v takej lepšej SD kvalite, ale určite to nie je na čistých 720p, čo bolo vtedy pred rokom o takomto čase |
Eduardi
![]() |
|
@peterskTeraz som to pozrel a tiež mi to tak príde, že za 4€ mesačne sa dá čisto predplatiť Orange sport. Keď to pôjde v HD (aspoň 720p) tak si myslím, že pre záujemcu je to celkom prijateľné, keď už sa teda niekto nevie s LM zaobísť inak |
Eduardi
![]() |
|
RE: ORANGE cez internet alebo SMS na 1 denaha už to vidim..ja som ani nevedel,že taka stránka https://sport.orange.sk/baliky existuje![]() čiže chápem to spravne?zaplatim 4 eura cez SMSKU a mam iba orangesport na 1 mesiac?? |
jožko
![]() |
|
@peterskSkús vyplniť objednávku bez základného balíka - začni a uvidíš, že pridávať športy môžewš až po zadaní min. 6,-EUR balíka ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: ORANGE cez internet alebo SMS na 1 denTV cez mobil a tablet nesledujem, nič tam nerozoznám, pomaly ani loptu ... |
Dzordzo
![]() |
|
@jožkoAno, malo by to tak byť |
Eduardi
![]() |
|
RE: ORANGE cez internet alebo SMS na 1 denTam ešte písali, že sa dajú pripojiť 3 zariadenie súčasne. Tento Orange Sport za 4€ mesačne cez obdržaný SMS kód funguje rovnako? Pretože to by mohlo hocikomu napadnúť si to zdieľať a traja ľudia už sa na tie 4€ mesačne poskladajú pre tú LM. Toť len moja úvaha, Magio GO napríklad tak funguje, lenže zdá sa, že Orange ponúka 2 rozdielne veci - Orange TV GO a potom iba čisto Orange Sport za 4€ mesačne (2€ denne) |
Eduardi
![]() |
|
RE: ORANGE cez internet alebo SMS na 1 denLudia pokusim sa o vysvetlenie,lebo ja neviem či to chápem dobre...cize ich baličky cez internet tv,ktore stoja 6 eur alebo 10 eur si mozu kupit iba ludia čo su ich zakaznikmi??lebo pozrite sa na tento link: https://www.orange.sk/orange-tv/ponuka/tv-cez-internet/go-optimal-tv/ tam maju napisane,že Pre overenie dostupnosti služby Orange TV cez internet zadajte vašu adresu...a zadal som moju adresu a napisalo mi,že bohuzial uvas nieje mozne si toto objednat...lebo ja mam internet od telekomu...čiže vlastnit balicek Basic (6eur) Optimal (10eur) a pozerat TV cez tuto stranku (tv.orange.sk) mozu len zakaznici orange?? a my co mame internet od niekoho ineho mozeme vyuzit iba tu sluzbu platba SMSKOU na 1 den 2 eur alebo na mesiac 4 eura a tam budeme mat iba orangesport? |
jožko
![]() |
|
@jožkoVsak normalne zavolaj do orange na 905 a budes to mat z prvej rukySlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
@DzordzoAkú objednávku? Tam žiadna neni, len vypíše číslo na ktoré treba sms poslať a text napr. "sport na mesiac"T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 508 |
![]() |
|
@jožkoSamozrejme ak mas pausal od nich, mas v tejto suvislosti kopec vyhod.. 6€ zlava mesacne pri pausali nad 30€ atd. Napr na zakladny balik, ktory ponukaju za 6€, dostanes zlavu 6€ a mas ho zadarmoSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: ORANGE cez internet alebo SMS na 1 denMne nedávno merali technici z Lombardu bitrate Magio Go, lebo mi nestačil 8 Mbit vzdušný internet a zistili, že je vynikajúce. Pohybovalo sa okolo 8 Mbit ako pri HD programoch, čo ma veľmi prekvapilo. Prešiel som preto na stabilnejšie káblové pripojenie internetu a už pozerám Magio Go aj na veľkej plazme Panasonic. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
@peterskto ale nie je cez SAT ... |
Dzordzo
![]() |
|
@jozef BAok..ale chápeš ma čo sa pytam?že ja ked mam internet od telekomu..cize niesom zakaznik orange..nemozem vyuzivat ich sluzbu TV CEZ INTERNET?? myslim toto: https://www.orange.sk/orange-tv/ponuka/tv-cez-internet/go-optimal-tv/ ..cize si zaplatit 10 eur balicek OPTIMAL a potom ist na ich stranku tv.orange.sk a tam pozerat na PC?? lebo mne to tak pride,že to nejde...ale ved u telekomu..si magiogo moze objednat hocikto..a hocikto moze ist na stranku magiogo.sk a tam sa prihlasit a pozerat na PC.. |
jožko
![]() |
|
@jožkoA uz si tam volal? Teda neviem ako ty, ale nemam vo zvyku sa riadit neoverenymi informaciami z for, kde moze pisat ktokolvek co chce. Zavolal som tam, spytal som sa ako sa veci maju, pekne vsetko dopodrobna vysvetlili, objednal som to a vec je vybavenaSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |