![]() |
|
Markiza bez reklamyLudia sledujem slnce seno a som v soku ziadna reklama. Co sa to deje . ? Zeby koniec sveta? |
centeso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
RE: Markiza bez reklamySlunce, seno a pár facek - reklamu v mezičase nepovolil producent.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Markiza bez reklamyNektere starsi ceske filmy nesmi byt preruseny reklamou, naprilad Slavnosti snezenek a dalsi... |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Markiza bez reklamyTak to je super . Dnes pozeram tuto sqelu komediu a mam super vecer. Dakujem producentom |
centeso
![]() |
|
iba filmy od Zdenka TroškaZdeněk Troška zakazal všetkym Tv,ktore budu vysielat jeho filmy aby tieto filmy prerušovali reklamou!!Skoda,že nieje takychto režiserov viac ako on.https://www.super.cz/472712-televize-ho-budou-nenavidet-divaci-milovat-troska-udelal-neco-co-vsem-fanouskum-jasnenky-zlepsi-naladu.html |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Markiza bez reklamyZe to v dnesnom svete je mozne zakazat reklamu. Parada klobuk dole. To som od zaciatku existencie tv markiza nevidel |
centeso
![]() |
|
RE: Markiza bez reklamyTo mě připomnělo.. Toto nebo něco podobného se stalo v Itálii s filmem X Files. Vysílala ho tehdy stanice Italia 1 skupiny Mediaset. Produkce z nějakého důvodu nepovolila film přerušit reklamou. No tak co Mediaset nevymyslela. Film sice nepřerušila reklamou, ale udělala to tak, že každých 20min se obrazovka rozdělila na dvě poloviny a v jednom okénku běžel dál film a v druhém okénku běžela reklama tak na dvě minuty a byla sestříhaná tak, aby tam nemusel být zvuk, ale divák pochopil o co jde. Pamatuju si, že se to pak nějak řešilo a Mediaset přestala nakupovat filmy od 20th Century Fox.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@francktak keby som videl toto na nejakej stanici, tak okamžite vypínam![]() dosť ma otravujú aj tie pár sekundové "reklamy" na programy danej stanice... kedysi to tak vôbec nebolo... a čo sa týka reklám, tak nemajú problém ich dať aj v polke vety alebo uprostred myšlienky... kedysi sa to riešilo slovami typu: za krátky okamih sa uvidíme znova... dnes nič také nevidieť a nepočuť ![]() |
Richie2016
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 248 |
![]() |
|
@Richie2016No jo, ale kde ty peníze mají brát když ne z reklam? Já chápu, že není příjemné sledovat film a přerušovat ho reklamou, ale jsou to peníze a ten film se musí z něčeho zaplatit.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckkeď chce človek vidieť nejaký film, tak nech ide do kina alebo nech si ho kúpi na dvd... pre mňa za mňa by filmy ani nemuseli byť v telke, ale zase... kto by potom tú telku sledoval že?![]() |
Richie2016
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 248 |
![]() |
|
RE: Markiza bez reklamyTo im nestačí reklama pred a po filme? Ešte aj film prešpikujú reklamou, až divák má dojem, že reklama je dlhšia ako film. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
Některé filmy bez reklamI u nás v CZ se některé, hlavně Troškovy filmy, vysílají bez "mezireklam" Nova i Prima vč. jejich klonů. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
já bych se užbez reklam nekoukal,uteče moc děje,když jdu na cigáro,na kafe,na záchod,koukám nejvíc na novu,primu,čt fuj |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Markiza bez reklamyJá se spíš divím, že jste si za ty roky už nezvykli. Mě reklama nevadí, prostě beru to tak, že tam být musí a dál nad tím nepřemýšlím.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Markiza bez reklamyTak já jsem to vyřešil tak ,že na telku koukám hodně málo mám počítač a bloker s tim to jde.Někdy kouknu na ZOOM od Primy a to stačí.Sport mi nebere koukat jak se honěj za kulatym nesmyslem. Oni z toho maj prašule já nic.Tak,že Prima,Noha,ČT, máte smůlu.A volim SPD.![]() |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Markiza bez reklamySPD má v programu zákaz reklam ve vysílání komerčních stanic a nebo jaký smysl má tvůj příspěvek? |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: Markiza bez reklamyDobře -nepochopils nevadí omlouvám se.Každý má právo koukat se na co chce i s reklamou přerušovanou filmem. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Markiza bez reklamyTakže vysvětlení zní? Žádné...jen další výkřik do tmy. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
@jožkoAsi nie všetky filmy. Po Slunce, seno... išiel hneď ďalší Troškov film, Doktor od jazera hrochov a tam reklamy sa valili v plnej sile.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 379 |
![]() |
|
RE: Markiza bez reklamyVšechny Troškovy filmy do roku 89, nikoliv po revoluci (tam už byli další producenti, vč. třeba Novy).Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Markiza bez reklamyDíky bohu za jsou jiné alternativní medicína |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
RE: Markiza bez reklamyAle zjevně nějak nepomáhá![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
Markíza bez reklamyPan Zdeněk Troška si přeje aby všechny televize (Nova, Prima, Markíza a JOJ) nepřerušovali jeho filmy reklamou natočené před rokem 1989. Takže na Slunce, seno, erotika se tohle nevztahuje :D |
tomescz
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
![]() |