![]() |
|
Streamcomando, Sport365.LiveChtěl bych se zeptat, zda je standartní, že u streamového portálu se vyžaduje u registrace číslo kreditní karty k ověření poštovní adresy. Streamcomando šlo doposud volně bez nutnosti registrace. Jde mi o Brazilskou ligu, africkou Ligu Mistrů a africké kvalifikace, které jsem zde sledoval. Momentálně již bez registrace nelze spustit stream. U portálu SPORT365.Live je zase nyní ten problém, že video se spustí, ale běží pouze zhruba půl minuty a pak se zastaví. Má někdo s tímto zkušenosti a poradí co s tím. Děkuji za všechny normální komentáře. |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 883 |
![]() |
|
@FI711010(nejen) proto mám (minimálně) jednu další kartu napojenu na zahraniční účet a buď tam nemám prachy vůbec, nebo ty, které nehodlám nikomu jinému přiznávat... Dnes je spousta možností si z domu přes internet (ano, bez návštěvy nejen pobočky ale i kurýra) zřidit za dvě minuty plnohodnotný bankovní účet, dokonce i účet v CZK se svou vlastní VISA kartou v Offshore bance bez poplatků není problém :-) |
milan33
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Streamcomando, Sport365.LiveR_volut virtuální kreditní karta a není co řešit, ne?! Vyřízení ti zabere 5 minut tvého online času a je to..![]() Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 792 |
![]() |
|
![]() |