![]() |
|
Společná anténaZdravím všechny.Mám takový dotaz,když se teda tady pořad řeší co je legální a co né...Všimnul jsem si u nás ve městě,že panelák vedle paneláku má na střeše provedený anténní příjem slovenského vysílání.Může teda být na tenhle přihraniční příjem nainstalovaná společná anténa?Jasně,pokud má někdo anténu jen sám pro sebe,třeba na balkoně,tak je všechno v pořádku. |
NecanP
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE: Společná anténapreshranicni prijem-ale na spolecnou antenu ??? asi neeale na to ti odpovi Polda |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
RE: Společná anténaProč by měl být příhraničný příjem dvb-t nelegální? A jak se prokáže, že ta anténa byla instalována za účelem příhraničného příjmu? /Vidíš, záleží jak položíš otázku/...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
Cezhraničné DVB-TCezhraničné DVB-T je legálne. Je na to aj špeciálna legislatíva, ktorá to umožňuje a upravuje.Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: Společná anténaAni v minulém režimu to nebylo nelegální. V hlubokém vnitrozemí jsem na antény se zesilovačem přijímal bez problému západoněmeckou tv i rozhlas. |
navi2
Registrace: 5/2017 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
RE: Společná anténaDíky za odpovědi...Jasně,individuální příjem neřeším,to že si namontuju sám pro sebe nějakým způsobem anténu,abych přijímal zahraniční tv je ok.Ptal jsem se jen se zvědavosti jak je to s STA .České TV tady vysílají vše v horizontálu,ale Slováci jedou ve vertikálu,proto jsem si všimnul antén otočených vertikálně a směřujících na Slovensko. |
NecanP
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
@NecanPOmlouvám se,že jsem správně neakceptoval Tvůj dotaz. Správnou odpověď tedy neznám.Žijeme v době zákazů,příkazů a nařízení.Komunisti asi tehdy taky tušili,že skupenství antén namířených na západ a to i na panelových domech nebude sloužit k příjmu ruského programu vysílaného tehdy z Prahy. |
navi2
Registrace: 5/2017 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
@NecanPŘešíš hlouposti. Není to nic proti ničemu a spřeshraničním příjmem se běžně počítá při různých mezinárodních koordinacích vysílacích kmitočtů pro vysílací stanoviště na území jednotlivých evropských států. A při příjmu je lhostejné jestli se jedná o ITA nebo STA! V našem regionu se odpradávna běžně přijímaly polské (a nyní i slovenské) tv stanice a to jak v STA tak individuálně a nikdy z toho nikdo žádné problémy neměl, nemá a mít nebude! Jiná situace je u použití transmodulátoru v STA na místě kde není přeshraniční příjem, ale to je trošku jiná kapitola. Proto neřeš hlouposti a jdi dělat něco užitečnějšího! |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 148 |
![]() |
|
RE: Společná anténaTady je právě vidět negativní vliv (nevhodné slovo)ů, jako je Satgur se svojím příspěvkem "Budú súdení satelitní technici". |
badr
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
@NecanPjak už píše cha-cha, přeshraniční příjem antenou DVB-T lze bez obav zcela oficiálně pustit i do STA v paneláku |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
@lanceSamozřejmě. Podle zákona o telekomunikacích má uživatel právo sledovat vše, co lze terestricky chytit. Není ovšem povinnost majitele objektu mu přijímat úplně všechno umožnit. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
![]() |