![]() |
|
Skylink SP pro druhou krajinu, prubnul to nekdo?Ahojte, zkusil to nekdo? Nebo zkusi? Mne prijde, ze to je totalne k smichu :D 109kc nebo kolik mesicne za braky prerusovane kazdych 15minut reklamou? :D Tezko, Anezko :D Jo, a mimochodem, toto tema je i oznameni, ze jsem po banu zpet z bananovych ostrovu!![]() ![]() Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
@Lolem123jo pepo tak kdyz to uvidi admin budes z5 na dovolene plne banánu.. jen tak dál :D |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@arionerA co jako? Myslis si, ze parabola je stredobodem meho zivota, a ze ban me donuti k sebevrazde? :D![]() Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
@arionerPredpokladam, ze jsi na nocni, protoze takovs utapnuty sasky by nikde vys, nez na delnila nedali :D chcipni. I s adminama z parabkly. CHCIPNETE TU VŠICHNI. MRDKY :D![]() Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
PARABOLA.CZ = KURVYMrdky jste tu vsichni, kundy z ryby :DDDDStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
AT ZIJE DIGITALNITELEVIZE.CZJEBAT PARABOLU! DIGITALNITELEVIZE.CZ JE BEST!Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
Parabola web plny (nevhodné slovo)u vcetne adminuVsichne mrdky a asocialove, kteri maji zivot u tv, a kteri vazi dohromady 700000000000kg, jsou tady na parabole :DD a prej exkluzivni web. Exkluzivni mozna, ale tak jedine demence od (nevhodné slovo)nich uzivatelu :DStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
ArionerChcipni na raka ty kurvo z incestuStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
bbitomVidiš k čomu vedie tvoj falošný nacionalizmus. A je to tvoj občan ,kde je podľa teba "in". 🤗VU+ Solo 4K, 2x DVB-S2 tuner, 65" TV 4K UHD LG SIGNATURE OLED65W8PLA
|
Avernet
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
![]() |