Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Samsung EVO-S, pouze Skylink Live

Zdravím. Chci si pořídit Samsung EVO-S jako přijímač pro druhou TV, čistě jen pro IPTV Skylink Live. Chci se zeptat, abych nebyl nepříjemně překvapen, jaký způsobem se v přijímači identifikuje účet Skylink Live, zda tam nemusí být neustále vložená karta? Tu mám samozřejmě v satelitním přijímači u první TV.

jn68
Registrace: 1/2017
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Samsung EVO-S, pouze Skylink Live

Prekvapen budes. Bez aktivovane karty v boxu ti nepojede vubec nic. Je to vazane na kartu primo v boxu.

koaxial & utp

Diaboltp
Registrace: 3/2006

Karta je integrovaná v boxu a bez aktivace box nejede.

VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)

Wozi
Registrace: 1/2015

@jn68

a parabolu musíš mít stejně

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@jn68, slepí střevo a Samsung EVO-S nebrat. :)))

KimiRaikki
Registrace: 2/2018

hlavne nechapu co na tom skylink live chces sledovat kdyz je tam jen par programu

kristian1
Registrace: 7/2016

"čistě jen pro IPTV"

Ak uz mas kartu od Skylinku tak len pre ich Live je nezmysel kupovat Samsung EVO, to jedine v pripade, ze vyuzijes normalnu Skylink ponuku napriklad cez Next kartu.

Na IPTV nejaku androidnu skatulku a ta zvladne nie len Skylink Live. ;)

Traky
Registrace: 8/2013

Mám balíček Kombi, tudíž Live zadarmo. Žil jsem v mylné představě, že když na mobilu nebo tabletu se stačí k Live jen přihlásit, že na EVO to bude to samé. EVO je tedy pasé. Prostě hledám jen alternativu k pozemnímu DVB-T2 (co nejednoduší , jedná se o osobu starší 80 let). Ještě mám v záloze sledovanitv.cz, které mám zdarma díky internetovému tarifu, ale kvůli ne-smart TV potřebuju spec. STB. No a protože mi poskytovatel internetu dělá obstrukce s jeho dodáním, hledal jsem další alternativy.

jn68
Registrace: 1/2017

alternativa k T2 je prave skylink serpo nebo freesat medium ale na oboji je lepsi mit vlastni stb

kristian1
Registrace: 7/2016

@jn68

Pomocou pripojeného Google Chromecast spravíš z ne-smart TV, jednoducho Smart TV... Potrebuješ len jeden volný HDMI port... Napájanie z USB, alebo z USB napájacieho zdroja... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

DI-WAY AND-20

osmi jádro, 2GB RAM, 16GB ROM, gigabit ethernet
pro IPTV ideální

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

IPTV rozhodně není jednodušší, než DVB-T2. Jsem osoba téhož věku, jenže se znalostmi a zkušenostmi z oboru. Je tam tolik variant a možností. V tomto smyslu možná nežádoucích :-)
Kup novou televizi s DVBT2 a basta. Nebo STB DVBT2 k té stávající a univerzální ovladač, aby byl jeden pro televizi a STB. Udělej pořádnou anténu. A je to vyřízené.

Antonín
Registrace: 8/2005

Samsung EVO-S

Ono Ti ani Live TV nebude fungovat, ten box neslouží jako IPTV. Ten box slouzi hlavne k archivu - az 7 dni zpetne. Zive si tam nic pres net nepustis, taky neni treba, kdyz zive jedes pres koax. ;)

D4ve
Registrace: 12/2014

Pro tento účel by byla nejlepší Skylink Live TV appka pro Samsung TV. Jde o to, jestli tazatel má Samsung TV a jestli je appka už ve storu...

x008
Registrace: 9/2017

@x008

tak snad když se jednou spletl se skylinkem,to by byla velká smůla,kdyby ještě samšuntkrám

pierrepetr
Registrace: 5/2006

x008

appka pro Samsung TV se testuje, mela by byt v blizke dobe dustupna :)

D4ve
Registrace: 12/2014

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra