![]() |
|
Overené IPTV pre Enigma2Vedel by mi niekto poradit dobrý IPTV server / platený za normálnu cenu pre Enigma2 prijímač ?Testujem práve sekoiptv výber programov výborný, neseka, rýchle prepínanie. Len by som prijal nižšiu cenu.. Vdaka |
marlo
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
@marloZkus zapni.tv. V "nastavení" si vygeneruješ M3U playlist, spokojenost![]() |
milan33
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Overené IPTV pre Enigma2Nehladam CZ/SK progrmay . Tie mam cez Skylink.Skor nieco ako SkyUK,De,It, Bein Sports a pod... |
marlo
![]() |
|
@marloZdar :-)3) porušovat zákony porušovat platné zákony ČR/SR/EU; dotazovat se či vkládat návody na ilegální příjem programů |
milan33
![]() |
|
RE: Overené IPTV pre Enigma2IPTV je ilegalne ? Kde som napisal ze hladam ilegalne riesenia ? |
marlo
![]() |
|
@marloPokud hledáš legální, tak se obrat primo na www.sky.com nebo www.beinsports.comHodne stesti :-) |
milan33
![]() |
|
@marlo dodatekPokud mas seko IPTV za legalni, tak Ti musim rict ze jsi "hloupy jak daleko vidis"... to za prve......za druhe Pokud Ti je 70€ za tuhle sluzbu moc a hledas jeste levnejsi tak jsi hlupak a jeste k tomu naivni, drtiva vetsina techto sluzeb jde pres 100. Proste smat se Ti nebudu, lidska ubohost je v mych ocich k placi |
milan33
![]() |
|
RE: Overené IPTV pre Enigma2Ok. Tak poprosim ZAMAZAT prispevok. Nediskustovat dalej . |
marlo
![]() |
|
milan331) chovat se neslušněkohokoliv urážet, pomlouvat, vyhrožovat, vyjadřovat se hrubě, vulgárně, spamovat či zveřejňovat odkazy na weby, nedodržovat pokyny moderátorů, komolit názvy produktů a služeb |
marlo
![]() |
|
@marloPouzil jsem podminovaci zpusob, vetu jsem zacal slovem "pokud", takze jsem o Tobe nic nekonstatoval![]() ![]() |
milan33
![]() |
|
RE: Overené IPTV pre Enigma2zkus https://genip.tv/ 45E/6měsícůVždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
@marlokašli nanho....pokial by sa tu mali preberať iba oficialne veci ,tak by sa to mohlo rovno premenovať na skylink forum....on chlapec sa asi zle vyspal a počasie na figu.....proste kašli nato a pekny den |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
milan33Nezlob se, ale jseš tady /nebo ne?/ tři měsíce a už někoho odsuzuješ, co se slušně ptá na iptv a odkazuješ na nelegálnost, dokonce mluvíš o lidské ubohosti a o naivním (nevhodné slovo)ovi /a to už je síla/. Ale zajímavé je, že víš, že to je lacné a co to stojí. Běž se svými smajlíky a s "pokud" někam...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
@tukan1. slušně jsem odpověděl, viz má primární odpověď...2. já nikoho neodsuzuji, jen cituji pravidla, která já ctím 3. Nikoho jsem nijak neonálepkoval, rčení o ubohosti nebylo myšleno v obecné rovině, a pokud se v ní nějaká "potrefená husa" najde, má to snad být můj problém? |
milan33
![]() |
|
@par32Právě že jsem se vyspal dobře a měl jsme sakra dobrou náladu.1. Nikdy jsem nebyl zákazník Skylinku 2. "Nelegálních" IPTV služeb jsem od 2015 prošel možná 90%, které na světě jsou (a ani jednu jsem nenašel přes vyhledávač, ale prostě vše přes diskusní komunity privátních poskytovatelů), Oblíbených v PC jich mám cca 20 nejlepších, ale... rozhodně nemám zájem na tom tyhle kontakty šířit nejen proto že ani mě je nikdo nedal na zlatém podnose, ale především proto že primární pro mě je to, abych se JÁ měl na co koukat. |
milan33
![]() |
|
@JimmyJak kolenovrt výše píše, 70 EUR/rok je mu moc a Ty mu doporučíš službu ještě o 10 dražší, taky pacient )))) |
milan33
![]() |
|
@tukan opravasamozřejmě v obecné rovině myšleno BYLO (co si myslím, je irelevantní) |
milan33
![]() |
|
milan33prestaň tu tárať.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Overené IPTV pre Enigma2https://www.parabola.cz/forum/black-list/👤👤👤
|
fann
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
@oneeeeeto je fakt, spokojím se s tím, že se mohu (i na IPTV) dívat :-) zdar![]() ![]() |
milan33
![]() |
|
![]() |